2777
2789
عنوان

محبت شوهرم به خواهراش 😢

1976 بازدید | 133 پست

سلام دوستان. ازتون خواهش میکنم بگید من حق دارم ناراحت بشم یا نه😭 شوهرم تو خونه خیلی بهم محبت میکنه بیرون هم خیلی احترام میذاره. اما یه مشکلی من باهاش از روز اول عقدمون دارم اینکه جلو خانوادش محبت کلامی و .. نداره. فقط با احترام و مهربون. اما دو تا خواهر داره که یکی ازش ده سال یکی پونزده سال بزرگتره. وقتی اینا هستن مدام ابجی جان صداشون میزنه کنارش باشن با محبت دستش و میذاره رو شونشون . امروز خونه مادر شوهرم بودیم موقع خداحافظی خواهرشوهرم گفت فلان چیز و یادم باشه باهات حساب کنم خریده بودی شوهرم دستش و انداخت دور گردنش با محبت بغلش کرد دوتا بوسش کرد گفت نه ابجی جان نمیخواد. من باید جووووون بدم اصرار کنم که اسممو جلو اونا با جان صدا کنه. دیگه امروز خیلی عصبی شدم قسم خوردم تا دو ماه پامو خونه هیچکدومشون نذارم شوهرم میگه همه عالم میدونن چقد دوستت دارم دلیلی نداره جلو کسی بخوام محبت کنم که بفهمن😢  گفتم بعد از شیش سال نفمیدی منم دوس دارم جلو اونا محبت کلامی داشته باشی .اونقد این رفتاراش باعث تنفرم میشه که میگم کاش بچه نداشتم همون اوایل ازش جدا میشدم. 

لطف میکنی برای حاجتم صلوات بفرستی؟ ممنونم دوستم😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرشو کن داداش داشته باشی بعد داداشت بغلت کنه زتش بهش گیر بده

خدایا منو گاو کن گاو گن

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃