2777
2789

چه رفتاری از خانوادتون باعث شده جلوی همسرتون خجالت بکشید؟ برخورد همسرتون چطور بوده؟ خودتون چه واکنشی داشتید؟

نمیدونم من خیلی حساسم یا نه واقعا بعضی رفتارهای خانوادم اشتباهه، اما گاهی پیش میاد که حرفی میزنن یا برخوردی دارن که خیلی خجالت میکشم، همسرم اصلا به روم نمیاره حتی اگه ناراحت بشه چیزی نمیگه ولی من خیلی اذیت میشم تا مدت ها همش به اون مسئله فکر میکنم و خودخوری میکنم. نمیدونم چیکار کنم که انقد حساس نباشم و.زود بتونم فراموش کنم. یا اصلا اون لحظه که حرف یا رفتار درستی ندازن چه واکنشی داشته باشم. گاهی به شوخی حرفایی میزنن که میدونم همسرم ناراحت میشه ولی به روی خودش نمیاره. 

اره ولی یادم نیس ولی ماشالا خانواده خودش چنان کلکسیونی هستن که کارای خانواده من به چشم نمیاد

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هر خانواده ای پیش میاد 

اگه میدونی تو کل زندگیت هیچ سودی برات ندارن 

کمتر رفت و امد کن و سر سنگین باش 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

من مجردم و فعلا تو مرحله اومدن خاستگارام 😅

ولی کلا نه خداروشکر خانوادم خیلی خوبن 

و اینکه کلا من از بچگی هم خانوادم و هم فامیلامونو هرجوری هستن دوستشون دارم و معتقدم من هر چی هستم حاصل تربیت و زحمات اونام و بهشون افتخارم میکنم همیشه 😍

چقدر شرایطمون شبیه هم هست

شوهر من خیلی کم پیش میاد به روم بیاره، وقتی هم بگه فقط یکبار با خنده و شوخی ولی دیگه یادآوری نمیکنه

از رفتار خواهر و برادرم جلوی بقیه خیلی خجالت میکشم

آرزو به دلم مونده توی مهمونی هام مثل جشن تولد  همزمان  دوتا خانواده باهم حضور داشته باشن بخاطر رفتاراشون همیشه دو تا خانواده رو جدا دعوت میکنم، بخت گ.... من زن داداش و شوهر خواهرم هم اخلاق خاصی  دارن که برای همه قابل تحمل نیست

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
تو هر خانواده ای پیش میاد  اگه میدونی تو کل زندگیت هیچ سودی برات ندارن  کمتر رفت و امد ک ...

بالاخره نمیشه که کلا رفت وامد نکرد هرچی باشن خانوادم هستن همیشه که اینطور نیستن گاهی وقتا از بعضی رفتاراشون ناراحت میشم

یعنی رفتار با خانواده رو بر اساس سود و زیان تعریف میکنین...شت ننع شت

سود منظورم از پول نیست 

اخلاقی ،رفتاری،جنبه، طرز بیان 

حاشیه رفتن تو مسائل الکی اینارو میگم

الکی به حاشیه برن یا مثلا خاله زنک باز باشن خوشم نمیاد 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
چقدر شرایطمون شبیه هم هست شوهر من خیلی کم پیش میاد به روم بیاره، وقتی هم بگه فقط یکبار با خنده و شو ...

شما اون لحظه واکنش تون چیه؟ من بعدش خودم از همسرم بیشتر ناراحت میشم همش میگم چرا اینو گفتن همسرم فراموش میکنه ولی خودم تا مدت ها تو ذهنمه و اذیت میشم نمیدونم چیکار کنم که دیگه انقد اذیت نشم، بالاخره خانوادم هستن نمیتونم که کلا باهاشون رفت وامد نکنم

اره داداش من عادت داره ابروشو برداره موهاشو رنگ کنه و بخاطر چشمش سرمه می‌کشه تو چشمشو مووی ساق پاشومیزنع😶(کلا ی پا دختره و امروزی)

خودم خجالت می‌کشیدم امروزم عموم اومد همشو جلو منو نامزدم بهش گفت گفت این چ کاریه به سر خودت آوردی عمیطو ازش می‌خندید خیلی جلو نامزدم خجالت کشیدم عموم با خنده گفت چرا چیزیش نمیگی منم گفتم به من چ ..خود نامزدم بدش میاد ازین کارا کنه میگه مرد نباید ازین کارا کنه ولی تا حالا برا داداشم چیزی نگفته

حتی پدر و مادر خودتون؟

اره 

البته خانوادم اینجور نیستن ولی اگه هم بودن سعی میکردم کمرنگ بشم 

اره داداش من عادت داره ابروشو برداره موهاشو رنگ کنه و بخاطر چشمش سرمه می‌کشه تو چشمشو موسوی میزنع😶( ...

برادرتون حتما سنش کمه تحت تاثیر جمع دوستاشه ولی اگه میتونید ببریدش پیش یه مشاور ببینید چرا به سمت این مسائل گرایش داره ممکنه ترنس باشه یا نه همون تحت تاثیر دوستاش باشع که با صحبت های مشاور حل شه. درهرصورت بنظرم بجای نصیحت کردن بطور جدی با مشاور پیگیر بشین.