2777
2789

بچه ها

من یه حاجتی داشتم

یعنی کسی رو دوست داشتم،دوبارم براش چله گرفتم،چله ی حق شناس

سوای تمام دعاهام

من تو هر دو چله، آخرش خواب دیدم که توی حرم امام رضا برام یه اتاق خواب در نظر گرفتن

و اولین بار خواب دیدم دارم میرم زیارت از بین جمعیت فقط راه برای من باز شد و تو خوابم تو حرم نذری دادم و برای حاجتم گریه کردم

حالا از اون موقع ها گذشته و من تقریبا الان ترک نماز کردم، اما دیشب که به خودم گفتم دیگه بیخیال اون حاجت شو

دوباره خواب دیدم تو حرم امام رضا دعوتم و سفره پهن شده و غذا می‌خورم.

اما این حاجتم کلا بعید و محال شده

جدا نمی‌تونم ارتباط این حالت هارو بفهمم

من باید چه کار کنم؟؟

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

باید نماز رو شروع کنی ، درآینده میفهمی که توی این نرسیدن چه خیر زیادی برات بوده

الته من معبر نیستم اما خواب هات خوب بوده

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید نماز رو شروع کنی ، درآینده میفهمی که توی این نرسیدن چه خیر زیادی برات بوده الته من معبر نیستم ...

آخه تعبیر خوابام

حاجت رواییه

شما میگی خیری در نرسیدنه

خب من تا بیخیال میشم همچین خوابی می‌بینم

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
آخه تعبیر خوابام حاجت رواییه شما میگی خیری در نرسیدنه خب من تا بیخیال میشم همچین خوابی می‌بینم

ترک نماز نکن  فقط 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
خب تعبیرخوابت حاجت رواییه  نا امید نشو محال واسه خدا وجود نداره

دقیقا

یه حالت گنگ و نا مطلوبیه

نمی‌دونی باید بخوای یا نخوای

من همون جوری ام آ نرمال و نا خوشم

خوابت خوبه عزیزم  غذا برکته اونم از نوع نذریش  ان شالله بهتر از اون فرد مورد نظرت میاد خ ...

اما تعبیر خوابم به معنای حاجت رواییه

یعنی اون فرد بلاخره وصال رو ممکن میکنه؟؟

نمازتو بخون و به خدا توکل کن  خدا واست بد نمیخواد نشونه هم.که بهت داده

چشم😔

سلام گلم نمازتو شروع کن ترک نکن. و دوباره بگیر چله رو 

میشه سومین بار!!!

واقعا من خیلی دعا و نذر و نیاز کردم

می‌تونم رسما بگم کم آوردم.

شاید واقعا قرار نیست حاجت روا بشم