2777
2789
عنوان

اگه ب شوهرم بگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بگو  بدم میاد از مردایی کە وقتی درکشون نمیرسە حرف زنشونم گوش نمیدن

میدونه ک شغلش اینده نداره ها اما نمیدونم چرا انقد مقاومت میکنه بخدا متنفرم ازینکه برادرش ک وضعش خوبه یا مادرش اینا دل میسوزونن براش ک ای وای بمیرم برا پسرم ک دستش خالیه متنفرم بشدت.صدبارم بهش گفتم اما کو گوش شنوا.

میدونه ک شغلش اینده نداره ها اما نمیدونم چرا انقد مقاومت میکنه بخدا متنفرم ازینکه برادرش ک وضعش خوبه ...

منم بدم میاد کسی حتی خونوادەی خودم بهم ترحم کنن فردا پس فردا بچەهاتون بزرگ بشن و این حرفا رو بشنون سر خوردە میشن بشین باهاش حرف بزن انقدر حرف بزن کە بگە باشە تو فقط چیزی نگو

حواست‌هست‌به‌موهای‌سفید‌سرم‌!
میشه خودشو بیمه کنه بدون اینکه شغلشو عوض کنه خیلی ها خودشون پول میریزن حساب بیمه و خودشونو بیمه میک ...

میدونم عزیزم.اما نمیتونه هزینه ش رو بده برای همین بهش میگم برو توی اسنوا ی جایی دیگه 

خوب میتونه خودش را بیمه کنه، جدول بیمه ها را ببینید ، یه سری هستند که دولت بهشون کمک میکنه، مثل زنبور دار، کارفرمایان کشاورزی و...

مثلا حق بیمه ماهانه راننده های سنگین  ۱ میلیون هست و ۵۰۰ را دولت میده » ۵۰ درصد کمک دولت

یا زنبور دار ۱۹۰ خودش میده و ۵۴۲ دولت میده.

من خودم دختران مجرد ۱۲ درصد پارسال ماهی ۲۳۰ و امسال شده ماهی ۳۳۰

منم بدم میاد کسی حتی خونوادەی خودم بهم ترحم کنن فردا پس فردا بچەهاتون بزرگ بشن و این حرفا رو بشنون س ...

خداییش چیزی برامون کم نمیزاره ها ن از خورد و خوراک ن از پوشاک اما خوب از خودش میزنه برای ما نمیتونه ی گوشی برا خودش بگیره یا چند سااله لباس نخریده برای خودش یا مثلا برادرش بهش میگه بیا ماهیانه قرعه بندازبم میگه زورم نمیرسه خیییلی ناراحت میشم 

میدونم عزیزم.اما نمیتونه هزینه ش رو بده برای همین بهش میگم برو توی اسنوا ی جایی دیگه 

با زبون خوش متقاعدش کن 

واقعا حق داری هر اتفاقی ممکنه بیفته خدایی نکرده بیمه واقعا لازمه

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
خداییش چیزی برامون کم نمیزاره ها ن از خورد و خوراک ن از پوشاک اما خوب از خودش میزنه برای ما نمیتونه ...

درکت میکنم عزیزم نگرانی شمام بجاست برای آیندەی بچەهاتونە زندگی کە همین چند روز جوونی نیست

حواست‌هست‌به‌موهای‌سفید‌سرم‌!
با زبون خوش متقاعدش کن  واقعا حق داری هر اتفاقی ممکنه بیفته خدایی نکرده بیمه واقعا لازمه

بگم بهش ک بعد ما بچه مون باید با چی زندگی کنه؟؟همه جوره باهاش حرف زدم فقط این حرفو تاحالا بهش نگفتم.