2777
2789
عنوان

اگه ب شوهرم بگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 54 پست
اعصابمو خورد کرده ب من میگه تو پرتوقعی تو فقط بفکر پولی.من فقط میخوام هر ماه درامد داشته باشیم همین. ...

پدر منم خودشو بیمه نکرد تو سن ۳۹سالگی فوت کرد ما ۴ تا یتیم موندیم و مادرم و خونه های مردم کارگری میکرد و ما بابدبختی بزرگ شدیم..این پست منوبه شوهرت نشون بده ...بخاطر اینده بجه هاتونم شده خودتونو بیمه کنید...اگر پدر من بیمه داشت یه آب باریکه ای برا مادرم میموند حداقل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختران مجرد چجور بیمه ای کجا بیمه کردید؟

یک نوع بیمه مشاغل آزاد هست، برای قبل ازدواج اسمش دختران مجرد و بعد ازدواج اسمش میشه زنان خانه دار.

مثل مشاغل آزاد حق بیمه را پرداخت می‌کنی و بعد بازنشست میشی.

اگه بری سر کار این چیزی که پرداخت کردی را داری، کارت هم میاد ادامش، مثلا من الآن ۵ سال سابقه دارم، اگه جایی استخدام بشم ۲۵ سال کار کنم + این ۵ سال که دارم میشه ۳۰ و با حقوق کامل بازنشست میشم.

اگرم نرم کار و همین را ادامه بدم به ۳۰ که رسید با حقوق کامل بازنشست می‌شم.

برای ثبت نام هم رفتم تامین اجتماعی.

آقای پناهیان میگه تعجب میکنم از کسی که میدونه خداروزی رسونه ترس فردا رو داره

چ ربطی داره عزیزم؟؟معلومه ک خدا روزی رسونه اما باید فعالیتی هم باشه ک روزی برسه؟شغلی ک چندماه در سال هست و بقیه ش نیست روزی از کجا میخواد بیاد؟مگه ن اینکه از تو حرکت از من برکت؟

پدر منم خودشو بیمه نکرد تو سن ۳۹سالگی فوت کرد ما ۴ تا یتیم موندیم و مادرم و خونه های مردم کارگری میک ...

همین الان بهش گفتم ما ک از اینده خبر نداریم اومدیمو شب خوابیدیم دیگه بیدار نشدیم این بچه میخواد با چی زندگی کنه با کدوم حقوق و پشتوانه.گفت گور پدر بچه میخوام بعد ما سگ خورد😔اخه چکار کنم من با این مرد زبون نفهم😭

من مطلقه ام...هزینش ماهی چقدره؟

من ماهی ۳۲۹ میدم» دفترچه نگرفتم(بیمه سلامت رایگان دارم) از کار افتادگی و فوت هم ندارم، فقط سابقه میشه برا بازنشستگی، شما اگه از کار افتادگی و فوت هم بخواید بیشتر میشه.

از کارافتادگی و فوت ینی چی؟

اگه اتفاقی بی افته که شخص بیمه شده نتونه کار کنه یعنی از کار افتاده و بهش حقوق تعلق میگیره.

اگر شخص بیمه شده فوت کنه به فرزندانش حقوق میدن.

من چون مجرد هستم این پوشش ها را نخواستم، فعلا فقط سابقه برام مهمه.