2777
2789
عنوان

اگه ب شوهرم بگم...

998 بازدید | 54 پست

شوهر من شغلش فصلیه و بیمه هم نداریم.خونه و ماشین هم داریم.اما پس اندازمون صفر هست طلا هم هیچی نداریم .من دلم میخواد بره توی ی کارخونه ای جایی استخدام بشه بیمه بشه و هم اینکه هر ماه ی پولی هر چند کم اما همیشگی داشته باشیم اما اون زیر بار نمیره بیشتر از دو سال دارم باهاش حرف میزنم و فایده نداره.اگه بهش بگم اگه یموقع خدایی نکرده ما اتفاقی برامون بیفته(دور از جونش منظورم بعد از اون هست ) بچه مون با چ پشتوانه ای با چ حقوقی میخواد زندگی کنه ناراحت میشه؟؟؟اگه راهکار خوبی دارید بهم بگید ممنون.

میشه خودشو بیمه کنه بدون اینکه شغلشو عوض کنه

خیلی ها خودشون پول میریزن حساب بیمه و خودشونو بیمه میکنن

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه ما چمیدونیم من فقط میدونم بدون بیمه خیلی سخته حداقل اگه گوش نمیده برا خودتون بیمه رد کنین

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
نه بگو ولی محترمانه و با شوخی بحثو باز کن

چجوری؟انقد بهش گفتم ک ازم ناراحت میشه میگه تو همش بفکر پولی.ولی من فقط بفکر اینده بچه م هستم بفکر اینده هر سه تامون هستم.همه ادما دارن پیشرفت میکنن اما ما ن هیچی ب هیچی

خب خودشو بیمه کنه کار استخدامی کجا بود حقوقم کم اینجوری اقای خودشه کار خودشو داره میتونه بیشتر دراره پس بقیه شغل ازاد چیکار میکنن بیمه میکنن خودشونو دیگ بعدم حقوق میگیرن

میبینی ک با اینکارش هم صاحب خونه شد هم ماشین ولی اون ک جایی کار میکنه ب سختی پول درمیاره هزار تا حرفم میشنوه شوهرت حق داره

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

نه بهش بگو 

خیلی بده که خودشو بیمه نمیکنه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...