2777
2789
عنوان

تا حالا شده بغل مادرشوهرتون بخوابین

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 59 پست

بچه ها یعنی واقعا مامان شوهر خوب پیدا میشه؟من مامانم از دست دادم انقدر دوس دارم مادرشوهر آینده ام منو دوس داشته باشه مهربون باشه

خیابان پر است از آدم هایی که عطر تو را زده اند اما بوی تو را نمی دهند...🍃
حالا یه شب خوابیدی خیال نکن تا ابد همینجوره اون شبم دلتنگی شوهرشو میکرده لابد

ن کلا خیلی ماهه هرجور با دخترشه با منم همونه

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره زیاد . طفلی کنارم که میخوابه دستمو میگیره که اگه حالم بد شد تکون خوردم متوجه بشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اووو تا دلت بخواد 😂😍تازه کلی قلقلکش میدم فحشم میده😂😂😂

منم قلقلکش میدم😁😁😁

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹
ن کلا خیلی ماهه هرجور با دخترشه با منم همونه

عزیزم حرف بعضی ها رو باور نکن احترام دوطرفه است حالا که مادر شوهرت ماهه تو هم احترامشو نگه دار😘مادر شوهر منم گله منم دوستش دارم حتی حموم میبرمش پشتش رو کیسه میکشم .خوب مادرمونه دیگه چه فرقی داره

باران ببارد اما💐گاهی رسی به جایی🌻جز آرزو نشاید🌹سودای خشکسالی💖
بچه ها یعنی واقعا مامان شوهر خوب پیدا میشه؟من مامانم از دست دادم انقدر دوس دارم مادرشوهر آینده ام من ...

اره بخدا من خودم ک دیدم ن دخالتی میکنه هر سری برام لباس و.کادو میگیره اونقدر که مادرشوهرم قربون صدقه ام میره مامانم نمیره

اره بخدا من خودم ک دیدم ن دخالتی میکنه هر سری برام لباس و.کادو میگیره اونقدر که مادرشوهرم قربون صدقه ...

ای جانم خدا حفظشون کنه عزیزم

خیابان پر است از آدم هایی که عطر تو را زده اند اما بوی تو را نمی دهند...🍃