2789
عنوان

مادرم حسی بهم نداره

162 بازدید | 6 پست

منم حس میکنم مامانم دوسم نداره برادرم ک میاد خونه همه کار براش می‌کنه هرغذایی دوس داشته باشه براش میزاره محبت بی نهایت نسبت بهش داره،ولی ب من ن اصن بهم اهمیت نمیده حتی گاهی اوقات وقتی بهم یویز بدی میگ‌ زمزمه می‌کنه من میشنوم ولی بازم با وجود همه این اخلاقاش باهاش میگم میخندم ولی اون دوست نداشتنش همیشه تو نگاهش هست تنفرشو تو تنهاییمون ب رخم میکشه حتی بخاطر مامانم من خیلی از موقعیتای ازدواجمو از دست دادم واس اینک تنها نباشه  از این خیلی ناراحتم خواهرم ندارم باهاش دردل کنم دوستیم ندارم تصمیم گرفتم اینجا حرف بزنم شاید یکی بتونه بهم کمک کنه

تعداد رای : 5
نظرسنجی
۱
3
60%
۲
2
40%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای اشتباه منو نکن به خاطر مامانم موندم ایران بلایی سرم اورد که تا خودکشی رفتم به این فکر کن اون خدارو داره مهربونتر از فرزند براش توکل کن به خدا و ازدواج کن اگر موقعیت خوب اومد منم اشتباهم این بود که خداروفراموش کردم فکر کردم تنهایی می تونم مراقبش باشم اما بدتر شدبرو دنبال سرنوشت خودت

من مامانم هیچوقت بهم محبت نکرد اما حتی اون موقع که بچه هم بودم وقتی میدیم اینجوره منم فاصله میگرفتم و الانم واقعا محبتش برام مهم نیس

برای آرامش و خوشبختی خونواده م یه صلوات به حضرت مهدی هدیه میکنی😘