2777
2789

اگر من یه همکلاسی دختر  داشته باشم که بنا به دلایلی نخوام باهاش این دوستی رو ادامه بدم آیا گناه کردم؟ آخه من از سر دلسوزی باهاش دوست شدم و بهش تو درساش کمک میکردم ولی دلم نمیخواد که باهاش رابطه فراتر از درس داشته باشم یا نمیخوام که باهاش برم بیرون...از طرفی اون همش از دستم دلخور میشه و میگه تو اشک منو دراوردی یا میگه دیشب به خاطر رفتارت گریه کردم خدا تو رو نبخشه و نفرینت میکنم......اخه من و اون از لحاظ اخلاقی با هم متفاوتیم ولی اون نمیخواد قبول کنه هر چقدرم که بهش توضیح بدم بی فایدس.... بعد فرداش واسم کادو میگیره به خدا دلم واسش میسوزه اخه مشکل من کادو نیست که😔....

به شدت بهم وابستس و من اصلا خوشم نمیاد...همش میخواد از زندگیم سر در بیاره یا ازم میخواد که برم خونشون

بابا من نمیخوام برم... چیکار کنم ایا من گناه کردم؟

🛑توجه توجه🛑

آموزش حفظ قرآن،روخوانی و روانخوانی،تجوید

ویژه کودکان،نوجوانان،بزرگسالان

بصورت خصوصی،گروهی،آنلاین،آفلاین

با هزینه ای بسیار کم

ظرفیت محدود

برای ثبت نام به این شماره در واتساپ پیام بدهید👇 

09372837620 

خانم رحیمی

🌹🌹

نه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه که نکردی

فقط با دعوا تمومش نکن گناه داره  

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ

از اولم نباید بهش کمک میکردید چون دخترا زود دل میبندن الانم تا حد ممکن دوری کنید چون اینجور که شما میگین خلقیاتتون بهم نمیخوره ازدواجم کنید طلاق می گیرید

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊