2777
2789
عنوان

خوبی بدی دیدید حلال کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 129 پست
تویی ک تاپیک زدی میخوای خودتو بکشی دیگه خواهشا از فقر فرهنگی حرف نزن

من هیچوقت تاپیک خودکشی نزدم 

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

به نظرم حتی اگه بشه روی ۱ نفر هم تاثیر گذاشت ارزششو داره مضاف بر این خالی کردن عرصه میشه به نوعی واگذار کردن به همون تاپیک هایی که خودت گفتی. من گاها دیدم اینجا ادم های با مطالعه و دانش هم هستن ولی نمیدونم چرا خیلی هاشون اونقدر که باید فعال نیستن...

از طرف یه اقای بی شخصیت نی نی سایت  

خـــــدایا… یادم بده آنقدر مشغول عیب‌های خودم باشم که عیب های دیگران را نبینم یادم بده اگر کسی را بد دیدم قضاوتش نکنم، درکش کنم… یادم بده بدی دیدم “ببخشم” ولی بدی نکنم! چرا که نمیدانم بخشیده میشوم یا نه… یادم بده اگر دلم شکست نفرین نکنم، دعا کنم، نتوانستم سکوت کنم… یادم بده اگر سخت بگیرم “سخت میبینم"… یادم بده به قضاوت کسی ننشینم چرا که در تاریکی همه شبیه هم هستیم…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بی شخصیت هم اون ور  بت توصیه میکنم کتاب بیشعوری خاویر کرمنت رو بخونی بدردت میخوره

@نی_نی_یار_3  

والا تاجایی ک یادمونه شرکت کردن تو تاپیک اقایون ممنوع بود دیگ چ برسه یقه جر بدی براشون لطفا رسیدگی کنید ب این کاربر 

خیلیم بد دهنن

🖤erfanam🖤
تویی ک تاپیک زدی میخوای خودتو بکشی دیگه خواهشا از فقر فرهنگی حرف نزن

این ربطی به بی فرهنگی نداره خانوم این از یه مریضی یا یه مشکل بزرگ نشات گرفته خواهش می کنم اینجوری قضاوت نکنید کارماش بهتون برمیگرده خودکشی چه ربطی به فرهنگ داره:/

باشه تو خوبی اصلا تو راس میگی🙂💔
این ربطی به بی فرهنگی نداره خانوم این از یه مریضی یا یه مشکل بزرگ نشات گرفته خواهش می کنم اینجوری قض ...

خداروشکر یکی اومد یه حرف منطقی به این خانم زد  دم از فرهنگ میزنه خودش هیچی حالیش نی

بدون تو که دنیامی نه نمیخوام یه لحظه دنیارو دیگه
این ربطی به بی فرهنگی نداره خانوم این از یه مریضی یا یه مشکل بزرگ نشات گرفته خواهش می کنم اینجوری قض ...

من تا به حال تاپیکی جز مربوط به کتاب نزدم

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
@نی_نی_یار_3     والا تاجایی ک یادمونه شرکت کردن تو تاپیک اقایون ممنوع بود دیگ چ برسه یق ...

ببخشید شما خودتونم تو تاپیک این اقا شرکت کردین😐😂😂

عجب دنیایی شده😑🤦‍♀️

اصلازندگی شخصیشون به مامرطبت نیست

ایشون اینجافقط کتاب معرفی کردن نه ترویج سبک زندگیشون😑😑

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)
خداروشکر یکی اومد یه حرف منطقی به این خانم زد  دم از فرهنگ میزنه خودش هیچی حالیش نی

لطفا دهن به دهن نشید انرژی مثبت رو ازخودتون کم میکنید و به طرف میدید. و انرژی منفیشونو جذب خودت میکنی

اصلازندگی شخصیشون به مامرطبت نیست ایشون اینجافقط کتاب معرفی کردن نه ترویج سبک زندگیشون😑😑

سپاس 

من تا به حال تاپیکی جز مربوط به کتاب نزدم

‌بردار گرامی کسی که خودش تو تاپیک شما شرکت کرده بعد نی نی یار و تگ می کنه میگه یکی دیگرو بخاطر این کار تعلیق کنن بنظر ما از نظر عقلی سالمه؟😐

لطفا اگه کتابی در زمینه اسکیزوفرنی می شناسین معرفی کنید ممنون