2777
2789
عنوان

خوبی بدی دیدید حلال کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 129 پست
عزیزدلم میدونم بدی و دعوا و تهمت زیاد دیدی ولی واقعا ما جمعی بودیم که داشتیم کتاب های خوب به بچه ها ...

خیلی دلم براتون تنگ میشه لطفا هوای دوستانی ک علاقه مند با کتاب هستن رو داشته باشید در این تاپیک

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
من ادعای خدایی نمیکنم  شما که ادعای شعور دارین و طرفداری این اقا رو میکنین  همه چیز دونین ...

آدما از جنس شما اینجورین اگه میگفت یه خانم سی سالست الان همتون آویزونش بودین که نره 

شاید زندگی آن جشنی نباشد که تو آرزویش را داشتی اما حالا که به آن دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص /

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب زده عضویت سه هفته پیش

این کاربری جدیدمه قبلی تعلیق شد 

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
ای بابا چقد خودتو کوچیک میکنی حالا انگار کی قرارع بره  یکم دگ اصرار کنی نی نی یار خودتم میترکو ...

اصلا اهمیت نداره تا کی فقر فرهنگی یه مشت ادم مغز زنگ زده اینجاست حیییییییییییف ثانیا من دارم از اون شخص طرفداری میکنم و از ایشون خواهش کردم واقعا هیچ ربطی به شما نداره 

بدون تو که دنیامی نه نمیخوام یه لحظه دنیارو دیگه

حالا چرا یه عده اینقدر بهشون برخورده که یه پسر نوزده ساله بخواد بهشون کتاب معرفی کنه؟ به این دوستان کتاب نیمه ی تاریک وجود دبی فورد رو توصیه میکنم،باعث میشه بفهمن چرا این تاپیک اینقدر آشفته و ناراحتشون کرده طوری که به خودشون اجازه ی توهین به بقیه رو میدن! کتاب خوندن چیز بدی نیست،امتحانش هم بر خلاف توهین و پیش داوری بی ضرره

من اصلابحثم ایشون نیستن اماسن واقعاملاک نیست کسی که۷۰سال عمرمیکنم فقط یک زندگیوتجربه میکنه اماهرکتا ...

چرا سن تا حدود زیادی ملاکه نمیگم کتاب خوندن تحصیلات اثر نداره ولی سن خیلی مهم تر از اونیکه فکرشو میکنید  هر چی سن بالاتر باشه تجربه ها هم بالاتر میره

👑sen benim herşeyimsin
اره اول بره کتابارو بخونه به سن بلوغ رسید تر غیب بکنه

حرفاش می گه رسیده طرز تفکرش 

ببخشید ولی حرفای شما نشون می ده که شما نرسیدید 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
آدما از جنس شما اینجورین اگه میگفت یه خانم سی سالست الان همتون آویزونش بودین که نره 

دقیقا اگر یه خانم بود ی میدونستید چطور بهش مث چسب بچسبید یا اگ طلاق گرفته بود حیییییف بای مشت ادم مغز پوسیده اینجا گرفتار شدیم  

اصلا اهمیت نداره تا کی فقر فرهنگی یه مشت ادم مغز زنگ زده اینجاست حیییییییییییف ثانیا من دارم از اون ...

از ادبیاتت مشخصه کی فقر فرهنگی داره گزارش زدم برات 

اینجا حرف زدن با اقایون ممنوعه چ برسه هی التماس کنی بمون 

@نی_نی_یار_3    

@نی_نی_یار_5    

🖤erfanam🖤
خب میگما حال من ک نمیتونم برم کتابخونه ای کتابا رو نمیشع دانلود کرد؟

بله میشه دانلود کرد میتونید عضو کتابخونه بشید و کتاب بگیرید

تویی ک تاپیک زدی میخوای خودتو بکشی دیگه خواهشا از فقر فرهنگی حرف نزن

خب زدم ب تو فضول هیچ ربطی نداره ادم بعضی جاها بهش فشار میاد مخصوصا تو سنی ک من هسم و موقعیتی ک من دارم زیپ دهنت بکشی بد نیسا 

تویی ک تاپیک زدی میخوای خودتو بکشی دیگه خواهشا از فقر فرهنگی حرف نزن

کار شما بی شخصیتیه که گذشته آدما رو جلو چشمشون میارید زبل خانوم

شاید زندگی آن جشنی نباشد که تو آرزویش را داشتی اما حالا که به آن دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص /