2777
2789
عنوان

خوبی بدی دیدید حلال کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 129 پست
شاید از لحاظ عقل هم سطح شماست که تاییدش میکنید شاید ما بی عقلیم شایدم.....

وا ما از شما که ادعای خدایی میکنید هم شعور چندانی ندیدیم چون تاپیکای شما پر گیس ریخته شدس 

باز با همین سن کممون میدونیم با هرکی در چه سطحی باید رفتار کنیم 

شاید زندگی آن جشنی نباشد که تو آرزویش را داشتی اما حالا که به آن دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص /

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم نرو لااقل بخاطر کسانی ک شمارو میفهمیدن نرو اونا چ اشتباهی کردن ک میخایید برید

توضیح دهدم اینجا پر از انرژی منفیه باعث میشه ادما بدبین بشن به هم 

بهتون کتاب پیگیر اخبار نباشید رو معرفی میکنم

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
همینایی ک‌تو‌این تاپیک الان میان فاز این آقا رو برمیدارن همش تو تاپیکای دعوا و جاری و‌اینا‌ ریختن.😐

عزیزدلم میدونم بدی و دعوا و تهمت زیاد دیدی ولی واقعا ما جمعی بودیم که داشتیم کتاب های خوب به بچه ها معرفی میکردیم ...

و واقعا ایشون با بقیه فرق میکنن...

من خودم متاهلم و دو تا دختر شیطون دارم ولی ایشون کلی کتاب معرفی کردن واسه خوندن حالم خیلی بهتر شده چون من اصلا افسردگی بعد زایمان گرفته بودم...

همه نمیتونن بد باشن مثل خود شما✌❤

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤
ماشاالله اینجا چقدر قضاوت وجود داره 😐

متاسفانه همینطوره

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
توضیح دهدم اینجا پر از انرژی منفیه باعث میشه ادما بدبین بشن به هم  بهتون کتاب پیگیر اخبار نباش ...

من نمیخوام شما برید ن تنها من خیلی از ادمای این سایت ننگ بر مغز های کوچک زنگ زده 

بدون تو که دنیامی نه نمیخوام یه لحظه دنیارو دیگه
وا ما از شما که ادعای خدایی میکنید هم شعور چندانی ندیدیم چون تاپیکای شما پر گیس ریخته شدس  باز ...

من ادعای خدایی نمیکنم  شما که ادعای شعور دارین و طرفداری این اقا رو میکنین  همه چیز دونین 😂 ولینمیدونم چرا به شما بر خورده🤦‍♀️😂

👑sen benim herşeyimsin
اگه میخوای فرهنگ سازی کنی باید طبق دغدغه ی بقیه فرهنگ سازی کنی اگه بیای بگی اومدم فرهنگ سازی کنم احس ...

خیلی ممنونم که به من این مطلب یاد دادید انشالله در فضاهای مجازی دیگر حتما استفاده میکنم

من نمیخوام شما برید ن تنها من خیلی از ادمای این سایت ننگ بر مغز های کوچک زنگ زده 

ای بابا چقد خودتو کوچیک میکنی حالا انگار کی قرارع بره 

یکم دگ اصرار کنی نی نی یار خودتم میترکونه

🖤erfanam🖤

شما بزرگوارید 

لطفا با کاربر اخر ک تگ نشد در ارتباط باشید

من ادعای خدایی نمیکنم  شما که ادعای شعور دارین و طرفداری این اقا رو میکنین  همه چیز دونین ...

حالا اگه جنسیتشون خانم بود همینو میگفتی؟ یا داری براساس جنسیت قضاوت میکنی؟ 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
همینمون.مونده یه پسر 19ساله بیاد مارو ترغیب کنه

من اصلابحثم ایشون نیستن اماسن واقعاملاک نیست

کسی که۷۰سال عمرمیکنم فقط یک زندگیوتجربه میکنه اماهرکتاب خودش تجربه یک زندگی کسی که۲۰کتاب میخونه ۲۰زندگی وتجربه میکنم.

تلاشهای افرادوهرچندم تلاش کوچیکی باشه بی ارزش نشون ندید

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)