2777
2789
عنوان

برای تولد خواهرزاده شوهرم چقدر بدم

569 بازدید | 20 پست

چندروز دیگه تولد خواهرزاده همسرمه کلاس دومه .اون یه بچه داره ما دوتا عمه شون نفری دویست داده براتولد من میگم ما سیصد بدیم همسرم میگه پونصد .نظر شما چیه سیصد کمه به نظرتون .میگم شاید حق با همسرمه البته بحث نمی کنیم در این موارد سعی می کنیم به تفاهم برسیم .من هر موقع تولد دخترشون باشه یه کادوی کوچولو درحدود صد برای خونه می خرم امسالم یه دکوری  نقلی خریدم که می‌دونم خواهر شوهرم خوشش میاد

۵۰۰ فک کنم بهتره اگه اهل جبران کردنن

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵۰۰ زیاده!!  اگه برای هر دو بچه تولد می گیرن همون ۳۰۰ یه کادو بخرین و بدین!!  ۵۰۰ زیاده سری بعد معذب می شین!

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم

خوش به حال خواهرشوهرت . منم برا بچه ها داداشم همیشه لباس خیلی خوب میگرم در حد ۱۰۰_۲۰۰ . اون وقت اون میره مثلا ی کلاه ۵ تومنی از این بافتنی به درد نخور برا بچه من کادو میاره. دلمم نمیاد جبران کنم مثل خودش باشم. تازه اون خیلی خیلی از ما پولدارتر. اگه جبران میکنن ۵۰۰ یده ولی کادو دیگه نبر.

راضی ام به رضای تو خدای مهربان من