2777
2789
عنوان

دلم ميخواد برگردم..😫

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 51 پست

منم یه دختر ۲ ساله دارم و یه پسر ۱۲ ساله

من انقد دستام ضعیفه اگه خونه رو بخوام حسابی تمیز کنم تادوروز دست درد دارم

حالا این دوتا باهم گاهی دعوا هم دارن

دخترمم یه سره جیغ میزنه

گاهی دلم میخاد فرار کنم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

نه من فقط دلم از خانواده شوهرم خونه وگرنه نه بچه داری اینجوری برام بغرنج بوده نه از شوهرم نارضایتی د ...

ولي من خيلي اذيت ميشم همسرمم خوبه خدارو شكر ولي پسرم خيليييييي شيطونه😥اگه همسرتون خوبه با خونواده ش هم ميتونين كنار بياين نگران نباشين🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره تو یک شهر هستیم  ولی خب گاهی آویز خودم هستن بچه ها

خوب خوبه من خونوادم پيشم نيستن مامانم اصلاااا حاضر نيست بياد چن روز بمونه بياد كمكم كنه🤦🏻‍♀️

خوب خوبه من خونوادم پيشم نيستن مامانم اصلاااا حاضر نيست بياد چن روز بمونه بياد كمكم كنه🤦🏻‍♀️

ناراحت نباش از خدا کمک بگیر 

این روزها بعد واست میشه خاطره 

میشه واسه سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستید
منم یه دختر ۲ ساله دارم و یه پسر ۱۲ ساله من انقد دستام ضعیفه اگه خونه رو بخوام حسابی تمیز کنم تادور ...

واي خدا درك ميكنم خيلي سخته مخصوصا اگه جيغ ميزنن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️من دنبال قايق سهرابم😆

ولي من خيلي اذيت ميشم همسرمم خوبه خدارو شكر ولي پسرم خيليييييي شيطونه😥اگه همسرتون خوبه با خونواده ش ...

خانوادش با کسی کنار نمیان ولی خب من دیگه زدم به خیالی چون مهم همسرمه که باهام خوبه

پسر منم خیلی شیطونه.یکی هم تو راه دارم که از الان بهش حسادت میکنه ولی من میگم همین که باوجود تنبلی شدید تخمدان که خیلیا رو از بچه دار شدن محروم میکنه خدا منو لایق مادرشدن دونسته بی نهایت شکرش

من مادرم رو میدیدم که بعد باز نشستگی فقط به خودش اهمیت میداد میرفت پیاده روی واسه خودش غذاهای سالم درست میکردعین دختر مجرد تمام وقتش واسه خودش واسه دل خودش بود چون قبلا شاغل بود  یه حقوقی داشت واسه خودش خرج میکردبعد اینکه ماها ازدواج کردیم اصلا به فکر ماها نبود تمام وقت و عمرش رو واسه دل خودش زندگی کرد ادم بخواد میتونه واسه دل خودش زندگی کنه فقط باید راه حل پیدا کنی جاری من دایم میره شهرستان بچش رو خونوادش واسش بزرگ کردن خودش بیخیال زندگی میکنه ماهها میره شهرستان خونه مادرش میمونه اصلا واسش مهم نیست شوهرش تنهاست بنظرم میشه تو سختیها بیخیال و راحت زندگی کرد فقط باید بخوای.  نباید بگی که من چند ماه برم خونه مادرم مزاحم نباشم؟ شوهرم از تنهاییم سو استفاده گری نکنه؟ بچه هام خونه مادرم اذیتشون نکنن؟ ماها چون اینجوری فکر میکنیم نمیتونیم واسه دل خودمون زندگی کنیم باید عین مادرم و جاریم باشیم بیخیال مادرم کل عمرش بیخیال زندگی کرد اصلا نگران بچه هاش نبود راحت زندگی کرد راحت هم فوت شد 

خانوادش با کسی کنار نمیان ولی خب من دیگه زدم به خیالی چون مهم همسرمه که باهام خوبه پسر منم خیلی شیط ...

اره بهترين روش بيخياله 👌🏻👌🏻 خدا رو شكر كه بچه ها سالمن ،ولي دومي چرا سختتون نيست؟منم همسرم ميگه بازم باردار شم اما اصلاااااا دوست ندارم همين يكيم پدرمو درارده😥

واي خدا درك ميكنم خيلي سخته مخصوصا اگه جيغ ميزنن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️من دنبال قايق سهرابم😆

🤣🤣

ببین یه بار پسرم خونه مامانم اینا انقد شلوغ کرد من توجمع زدم زیر گریه

همه انقد ناراحت شدن هی گفتن کسی به بچت چیزی گفت ،چی شد

گفتم نه بابا خودم خسته شدم

پسر بچه خیلی خیلی سخته

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

من مادرم رو میدیدم که بعد باز نشستگی فقط به خودش اهمیت میداد میرفت پیاده روی واسه خودش غذاهای سالم د ...

مشكل من فقط مامانمم نيست شوهرم هست كه حداكثر بذاره بچه چند ساعت از ما دور باشه ،ميگه بچه دو تربيتي ميشه فقط بايد پيش خودمون باشه 

شرايط مهيا نميشه وگرنه دلم ميخواد بيخيال باشم🙁(خدا مادرتونو بیامرزه)

من اگه خدا بده سومی رو هم میارم کلا بچه دوست دارم.شکر خدا حوصله و اعصابشم دارم

وای دقیقا بر عکس منی