2777
2789
عنوان

دلم ميخواد برگردم..😫

698 بازدید | 51 پست

دلم ميخواد برگردم دوران مجرديم قشنگ لم ميدادم صدتا رمان دور خودم جم ميكردم ،برگردم دوران اكسترنيم كه بزرگترين دغدمم نوشتن شرح حال بود،برگردم به اخرييين بار كه راحت خوابيدم بدون دغدغه واي بچم مريض نشه واي بخوابه واي شير بخوره واي شيطنت نكنه واي درسام واي كاراي خونه واي غذا چيكار كنم واي سركار چيكار كنم😒

نميدونم چرا هر روز سرم شلوغتر ميشه ،پسرمم كه روز به روز شيطون تر تا الان ركورد شكستن ٣ تا گلدون خوشكلمو كسب كرده😥بغل هيچكسم نميره باباش بغلش ميكنه ميپره مياد بغل من  ،شبا هم نميذاره بخوابم همش شير ميخواد ،خيلي اذيت ميشم اينجوري به خصوص كه هيچكسم نيست كمكم كنه😒😥😥شما هم اينقد با بچه كوچكتون سختي ميكشين يا من خيلي نازك نارنجيم

مجردا كيفشو ببرين از من نصيحت🤭

کاش من جای تو بودم

حداقلش تنها نیسدی گلم

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه بالاخره بی اذیت نیست

ولی خب بزرگ میشن خیلی سریع 

منم هم دوتا بچه کوچیک دارم هم دانشجو هستم

گاهی خیلی خسته میشم ولی خب گذراست خداروشکر میکنم 

میشه واسه سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستید

من زندگی متأهلی رو فقط واسه لم دادن در بغل شوشو می خوام 😁😐😂

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
[QUOTE=192549947]من زندگی متأهلی رو فقط واسه لم دادن در بغل شوشو می خوام 😁😐😂[/QUOTE😆😆😆😆😆😆😆

والادیگه از کار کردن و... اینا بدم میاد

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه