2777
2789
عنوان

کنکور

322 بازدید | 34 پست

سلام

من بین دوراهی گیرکردم

من رشته ام انسانیه

میخوام کنکورتجربی بدم

خیلی دلم میخواد سه سال بمونم پشت کنکور یه سال دهم بخونم سال بعدش یازدهم سال بعدشم دوازدهم

ولی ازطرفیم یکی بهم گفته اگه عمومی هارو بالابزنی بازیست شیمیت پرستاری قبول میشی

ولی ازشناختی که از خودم دارم بایکسال نمیتونم

حس میکنم اگه شروع کنم خسته میشه ولش میکنم ولی اگه سه سال بمونم پیوسته بخونم موفق میشم

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

خیلی ببخشید بخاطر حرف زدنم 

تو تجربی ری.  دن 😑

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب معلومه آدم دو سه سال پیوسته بخونه موفق میشه اصلا رشته های تاپیک و باید زمان زیادی گذاشت ولی کار هرکسی نیست یک صدم افراد جامعه این سختی و به جون میخرن اگه میتونی برو تو این راه

با یکسالم میشه ها

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
خب معلومه آدم دو سه سال پیوسته بخونه موفق میشه اصلا رشته های تاپیک و باید زمان زیادی گذاشت ولی کار ه ...

من خودمم خیلی دلم میخواد سه سال بمونم میدونم موفق میشم

عزیزم خعلی ببحشید ولی واقعا یتی چی ۳سال بمونم سه سال تجربیو بخونم

اخه جدی ینی چی 

شما با ی سال ربتبه دورقگی هم میتونی بیلاری بعدم مطمعن باش سه سال انقدرزیاد هس ک تو نخای پیوسته بخونه.

عزیزمن اخه چرا اعتماد به نفس نداری..سه سالللللللل ینی جت چند سال زندگی میکنی ک سه سال جوونی بهترین دوران عمرتو بزاری برای کنکور

شما ک انسانی بودی پس میتونی عمومی خوب بزنی عمومی بالا بزن تخصصی هم درحد۳۰۴۰درثصد بزن پرستاری نیووردی بیا کله منو بکن 

اصلا شماره میدم بیا زنگ بزن

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)
😐اسی خیلی حالت بده ببخشید اصلا به فرررض که تو یه سال دهم خوندی دوسال بعدش شرط میبندم یه ذرشم یادت ...

خب مرور میکنم تست میزنم الکی که یادم نمی ره