2777
2789
عنوان

هرکی تعبیر خواب بلده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 29 پست
فکرم ک مشغولدهست همیشه ولی انقدر خوابم طبیعی نیست مثلا خوب میبینم مار رو سینمه دست میبرم بگیرمش یه ...

عزیزم فکر کنم به خودت بر میگرده نه کس دیگه شاید تو روز فشاری چیزی روته یا از چیزی رنج میبری؟ کلا خودت اشفته ای تو واقعیت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فکر کنم به خودت بر میگرده نه کس دیگه شاید تو روز فشاری چیزی روته یا از چیزی رنج میبری؟ کلا خود ...

اره اشفته ام خیلی زیاد

کنکور دارم نتونستم خوب درس بخونم

ی سری مشکلات مالی و..

مشکلات عشقی🤧

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊
اره اشفته ام خیلی زیاد کنکور دارم نتونستم خوب درس بخونم ی سری مشکلات مالی و.. مشکلات عشقی🤧

عزیزم مشکل از طرف خودته نه کس دیگه و نه دعا و جادو

بشین برنامه ریزی کن برا کنکورت 

کمی تغییر و تحول تو زندگیت درست کن....

کارهایی که بهت ارامش میده انجام بده 

رابطه تو با خانوادت گرم و صمیمی کن

ورزش کن به خودت برس  سعی کن خوشحال باشی

از چیزای بد فاصله بگیر

کلا با نظم و برنامه ریزی تو زندگیت تغییر و تحول ایجاد کن و در کنار خانواده بودن و با اونا گرم و صمیمی بودن هم بهت ارامش میده و کارهایی که دوستشون دادی انجام بدی خوشحالت میکنه 

عزیزم مشکل از طرف خودته نه کس دیگه و نه دعا و جادو بشین برنامه ریزی کن برا کنکورت  کمی تغییر ...

مرسی عزیزم💕💕💕

به نظرت میتونم قبول بشم؟😓خیلی کم خوندم ولی صفر صفر نیستم

هدفم پرستاریه

مرسی عزیزم💕💕💕 به نظرت میتونم قبول بشم؟😓خیلی کم خوندم ولی صفر صفر نیستم هدفم پرستاریه

شاید بلخره رقابت بالاس ...اگر امسال نشد برا سال دیگه بخون قطعا قبول میشی سعی تو بکن بقیه اش توکل کن به خدا قطعا قبولی مگه بقیه که قبول میشن چه جورین مثل شما هستن دقیقا..

ولی حتما الان همه سعی تو بکن قبول بشی... برو دانشگاه یه خانم تحصیل کرده و به روز بشو.... بعد برو سرکار دستت تو جیب خودت باشه  و مستقل باشی...

بعد برو گواهینامه تو بگیر کم کم ماشین بخر برا خودت...

بعد چون درامد داری به  خودت برس به شکل و قیافه و تیپت برس ...مهربون و خوش قلب باش

ببین چه جوری پسرا دنبالت میان و از بینشون یه دونه خوبشو انتخاب کن

😍😍😍جیگرم حال اومد مرسی😂

ان شاالله چرا که نه به راحتی میتونی...

الان موقع رشد توعه فکرتو با به مسائل پوچ و بی خود درگیر نکن ...مثل عشق و عاشقی ...الان سنت یه جوریه که ممکنه عاشق درختم بشی😅😅شوخی کردم منظورم سنت کمه احساست بالاس ممکنه طرف هیچ چیزی مثبتی نداشته باشه ولی به خاطر سنت بری تو ابرها و رویا بسازی و...

الان فقط به رشد و پیشرفت فکر کن 

عزیزم من  دوساله که همش دارم خوابای وحشتناک و عجیب میبینم هر شب چند وقت پیش خواب دیدم ی مار خی ...

عزیزم تعبیر خواب شما اینه که یک زن که از خانواده یا اقوامه، با نیش و کنایه، چشم زخم و... مدام شما رو اذیت میکنه و شما موفق میشین از شر این زن خلاص شین.

تعبیر خوابتون اینه که شما به زودی شاهد ظلم شخصی علیه یک مظلوم میشین و بابتش بهم میریزین و آشفته میشین.

تعبیر خواب مادرتون هم اینه که یه حادثه ی ناگوار پیش میاد که باید بابتش صدقه بدین.

ترجیحا به مدت سه هفته، هفته ای یک مرتبه مرغ خون کنین.

عزیزم تعبیر خواب شما اینه که یک زن که از خانواده یا اقوامه، با نیش و کنایه، چشم زخم و... مدام شما رو ...

واقعاااا 

خیلی خیلی زیاد خواب مار میبینم دلیلش چی میتونه باشه