2777
2789
عنوان

هرکی تعبیر خواب بلده بیاد

138 بازدید | 29 پست

خواب دیدم بالای یه ساختمونی ام بعدش از اون بالا که داشتم نگاه میکردم یهو دیدم یه سگه سفیده که داره یه پسرو دنبال میکنه پسره ام هی دوره خودش میدوئه بعد سگ یک دفعه مشکی و به قدری بزرگ شد که من از ترس از خواب پریدم همین شبی که خواب دیدم مامانمم خواب دیده پدرم داره قمه میاره تو خونه بعد یکدفعه چشمش رو میبنده برمیگرده خونه قبلیشون یکدفعه یک چیز وحشتناک رو میبینه میگه شبیه حیوون بود ولی بدن ادم داشت وقتی بیدار شده بود از ترس میلرزید میگفت تو خواب بسم الله گفتم یه دفعه دیدم یه چیز خاکستری ریخت روم زبونم بند رفت با همون حال هی بسم الله میگفته بعد وقتی که میاد از پنجره بره بیرون یه نگاه وحشتناک به مادرم میکنه مادرم داشت از ترس سکته میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا  ولی مطمئنیم که برامون دعایی چیزی گرفتن

اگه مطمئنی که مامانت جن دیده

اگر واقعا یه چیزی دیده یکی دعا گرفته یا خودتون یا دیگری

چهارقل و ایت الکسی مدام بخونه و همراهش و رو دیوارتون بزنید و حزب امام جواد هم همراهتون باشه 

....تعبیر خواب به خیلی چیزا بستگی داره مثلا شما آشفته بودی و خواب دیدی که اصلا درست نیست .ولی بلندی در خواب عزت و جاه ومقام .اگر سگ بزرگ شد یعنی دشمنی قوی پیدا میشه.سگ کوچیک هم دشمنی کوچیک .

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
مادرتون دعا یافالی چیزی نگرفتن از دعانوسی فالگیری چیزی؟

عزیزم من  دوساله که همش دارم خوابای وحشتناک و عجیب میبینم هر شب

چند وقت پیش خواب دیدم ی مار خیلی بزرگ رو کشتیم تو خونمون که رو بدنش چیزای عجیب غریب نوشته بود عددهای عجیب

از کجا باید بفهمم کسی برام دعا کرده؟

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊
سگ در خواب دشمنه، چیزی که مادرتون هم دیده دشمنه، ولی احتمالا سحر دارید

عزیزم من دوساله دارم خوابای وحشتناک و پریشون میبینم هر شب.. حتی توی چرت بعد از ظهرم

بیشتر هم خواب مار میبینم که خیلی خیلی میترسم تو خواب و با داد بیدار میشم حتی

چند وقت پیشم خواب دیدم ی مار خیلی بزرگ تو خونمون کشتیم که رو بدنش چیزای عجیب غریب نوشته بوده عددهای عجیب

ب نظرت ممکنه برام دعا کرده باشن؟

عزیزم من  دوساله که همش دارم خوابای وحشتناک و عجیب میبینم هر شب چند وقت پیش خواب دیدم ی مار خی ...

نه مار معمولا دشمنه ...

اگر دعا چیزی باشه تو بیداری هم چیزای عجیب قریب ممکنه پیش بیاد یا تو خواب واقعا اذیت میکنن 

نه فکر دعا و این چیزا نباش یا فکرت مشغوله یا شاید کسی یه دشمنی چیزی باهات داره 

عزیزم من دوساله دارم خوابای وحشتناک و پریشون میبینم هر شب.. حتی توی چرت بعد از ظهرم بیشتر هم خواب م ...

قطعا، مار هم دشمنه و احتمالا دشمن از نوع پری (نوعی جن)، قطعا تعبیرش طلسم و سحر هست.

قطعا، مار هم دشمنه و احتمالا دشمن از نوع پری (نوعی جن)، قطعا تعبیرش طلسم و سحر هست.

چیکار کنم پس 

خداییش هر کاری میکنم ب در بسته میخوره

مثلا ی کلمه درس نمیتونم بخونم مثل ادم😓

نه مار معمولا دشمنه ... اگر دعا چیزی باشه تو بیداری هم چیزای عجیب قریب ممکنه پیش بیاد یا تو خواب وا ...

فکرم ک مشغولدهست همیشه

ولی انقدر خوابم طبیعی نیست

مثلا خوب میبینم مار رو سینمه دست میبرم بگیرمش یهو بیدار میشم میبینم لباسمو جر دادم تو تنم ک مثلا مارو بگیرم😭😭😭