2777
2789
عنوان

پایین آوردن تب

731 بازدید | 4 پست

سلام پسرم ۳ سالشه دیشب یکم تب کرده بود دارو دادم تبش اومد پایین و خوابید ولی الان بازم داغ شده چیکار کنم بیاد پایین؟ نیم ساعت پیش شربت استامینوفن بهش دادم 

هیچ وقت غصه نخور، زندگی صد سال اولش سخته😁😁😁

پاشویه کن

آرزومه خونم تکمیل بشه برم داخلش فرشام پهن کنم وسیله های بنجلمم بچینم بعد خودم وسط خونه ولووو شم هرکی زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 🥰🥰🥰منو خدا دقیقه نود درست کرد اینم داشت در کارگاه می‌بست بره دیگه یه تیکه گل آمد زیر پاش همینجوری یه چی سر هم کرد گذاشت تو کوره نه پولی نه قشنگی نه اندام نه شانس نه کوفت نه زهر مار هیچی صبم در کوره باز کرد دید خیلی چیا کم دارما گفت بذار بره مردم ببینن بخندن دلشون شاد بشه دیگه  شوتم کرد رو زمین حالام اینجا تک تنها هیشکی محل سگ بهم نمیده هر چی خودش صدا میزنم انگار نه انگار شما پولی مالی قشنگی اضافه نداری بهم بدی حیرونم ناموسا🦙🦙😯😯😯

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

آب سیب مرتب بهش بدید تب را پایین میاره، هر دو ساعت نصف استکان اگه بیشتر بخوره بهتر

ترکیب سرکه و حنا روی کف پا بمالید به طوری که نه شل باشه نه سفت بعد از ۲۰ دقیقه با آب سرد شسته بشه چون دمای بدن را خیلی پایین میاره،  

سر و ابرو و مزاج سر را با روغن گل بنفشه مرتب چرب کنید

یک دستمال خشک را اتو بزارید روش و زیاد داغ نباشه بزارید رو سر بچه حرارت بدن را میکشه

من با این کارا بدون شربت و دارو  چند روز پیش تب بچه ام پایین اومد ولی صبور باشید و چند دفعه انجام بدید تا اثر کنه اگه تب خیلی بالا نیس

حتما کم میدی که هنوز پایین نیومد

از من میشنوی اگه علائم سرما داره بخگه جا استامینوفن شربت سرماخوردگی بده

اگه میتونی الان دو لیوان چای کمرنگ بهش بده

و در طول امروز همش چای خیلی کمرنگ بده و قمقمه دستش بده توی قمقمه هم یکسره شربت درست کن بخوره

امروز بیشتر بهش مایعات بده