2777
2789

دیشب حرفمون شد آخه دیروز بهش گفتم بیا همو ببینیم نیومد بعد شبش با دوستاش میخواستن برن بیرون وقتی اومد گفت بیا تماس تصویری منم خونه همه خواب بودن گفتم نمیتونم بعد دیگه دیدم خیلی گیر میده گفتم تو مگه اومدی منو ببینی ؟بعد برگشت بهم گفت گرو کشی میکنی دیگه زنگم بزنی نمیام ببینمت ...

منم بهم برخورد گفتم اوکی بدون شب بخیر خوابیدم 

فرداش از دلم درآورد یکم اوکی شدم ولی باز ناراحت بودم شب که زنگ زد باهاش سرد حرف زدم گفت نمیخوای ببینی امروزم چطور بود ؟منم گفتم نه به من چه بعد ناراحت شد زود قطع کرد ..

الان اسکیرین شات بعدشو میزارم 

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔

بذ

نه میگم برگررد..نه میگم اینجا خوبه بی تو..نه میگم ول کن..واسه من کل زندگیتو..نه میگم قلبم نمیتپه بی تو..میتپه اما خب یه چیز دیگه ای تو..من دلم تنگه واسه یه دلخوشیه کوچیک..واسه یه همسفره ساده ک باهاش جر بدم این جاده رو با موزیک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دست پیش گرفته

پیام نده تا خودش بده

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...