2777
2789
عنوان

به عنوان یک دختر که زود ازدواج کرده♀️♂️.....

| مشاهده متن کامل بحث + 7777 بازدید | 254 پست
خدا خفت نکنه . گلابی خانوم چی بود ترکیدم 🤣🤣🤣😅🤣😅

خودش نوشته خب 

یکی مثل من اسمشو میذاره دلبر 

یکی میذاره اسمش+گلابی 

همین کافیه که بدونیم با کی حرف میزنیم

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

به عنوان دختری که ازدواج نکرده و ۱۹ سالشه همیشه نفرت خاصی به این مسئله داشتم که تو این سن ازدواج کنم با اینکه خانوادمم موافق ازدواج کردن تو سن پایینن

ولی من الان دغدغم پاستیلو پفکو سریالامه😂چطوری واقعا میتونم خودمو درگیر این مسائل کنم

واقع نمیدونم کِی ولی تا وقتی به استقلال مالی نرسم قصدشو ندارم

حالا با احترام به همه اونایی که زود ازدواج کردن من خودمو گفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما خوب خودمونو تحمل میکنیم مشکلی هم باخودمون نداریم شما داری الکی تلاش میکنی اثبات کنی هیچ شخصی ...

خب نیاز ب تلاش نیست ک عزیزم ایشون واقعا هیچ شخصیت و ارزشی نداره .برای ما اثبات شده س که 😄

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
حالا نمیدونم ایشون آقاس یا خانم  اما من به چشم خودم ی خانم جوون توی فامیل شوهرم دیدم ک میگفت ش ...

با این حساب جای من وسط جهنمه

دیگه کی میاد با هم بریم؟ 😃

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
حالا نمیدونم ایشون آقاس یا خانم  اما من به چشم خودم ی خانم جوون توی فامیل شوهرم دیدم ک میگفت ش ...

آره باور میکنم 

زیاد دیدم اینجور آدمارو انگار خدمتکار دنیا اومدن ذره ای ارزش به خودشون نمیدن و جالب اینجاست بسیاااار خرسند و خوشحالن و اصن ناراحت نیستن 

نه شاغلم  حرقه هم بلدم ولی باهاش کار نمیکنم

خب همون خوبه دیگه اگه خواستی میتونی ازش استفاده کنی ولی اینکه گفتم 28چون واقعا یکسال زودتر هم حیفه بری تو حرص و جوش خوردن با خانواده شوهرووووشوهرووووووبعدم اینکه حداقل قبلش لذت زندگی ومسافرت بدون تعهد رو چشیده باشی چون تاهل تعهد میاره ولی خب همه در یک شرایط نیستن

اولا اخلاق مرد ربطی به سن و سال نداره که دوستان از مزایا و یا معایب ازدواج سن پایین حسابش میکنن....

دوم بر حسب تجربه عرضه و توانمندی دخترا هم ربطی به سن نداره..هر کس نسخه زندگی خودشو داره...کسانی هستن که زود ازدواج کردن و با بچه تونستن مدارج علمی بالایی بگیرن. یکسری هم با کمک همسرشون تو جامعه فرد موفقی شدن و اگر مجرد بودن به اون جایگاه نمیرسیدن. بعضیا با ۴ فرزند هم معلمن هم بچه های درسخونو و مودب و موفقی دارن برخلاف بعضی که حتی حوصله یه بچشونم ندارن. اصلا و ابدا شیوه زندگی همه یکدست نیست....

من  البته اینجوری که ایشون میگن فکر کنم جهنم برا من کم باشه

دو حالت بیشتر نداره

یا بهشته یا جهنم که با این اوصاف وسط جهنمو گذاشتند برای ما😉 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

خب این همسر شماست.

همسر من سر کاره همش به جای اینکه پیش دوستاش باشه!

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره