2777
2789
عنوان

به عنوان یک دختر که زود ازدواج کرده♀️♂️.....

| مشاهده متن کامل بحث + 7777 بازدید | 254 پست
ما حتی نمیتونیم خودمون رو تحمل کنیم تا یکی خلاف نظر ما باشه از چند جهت حمله میکنیم بهش متاسفم 

خلاف نظر تا یه جایی 

شما ارزش زن رو پایین اوردید 

کاش بفهمید که اگه شما ضعیفید، بی ارزشید.، جایگاهی تو زندگیتون ندارید قرار نیست همه اینجوری باشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر وجود بعضیااااا با این تفکرات باعث شده مردا انقد پرو بشن الان میفهمم بعضیااااا ذره ای واسه خودشون نه احترام دارن نه شخصیت 

هرچی یسریاا تلاش میکنن ارزش زن و مقام زن رو حفظ کنن بعضیااا با لودگی و حقیر بودنشون به باد میدن 

جاالبه افتخار هم میکنن

😑😑😑😑

من اینطوری بزرگ شدم و عیبی درش نمیبینم کمن نمیخام دی ران رو مثل خودم کنم اینا نطرات منه و اگه اینجا ...

شما حتی اگه واقعا از ته دل بخوای هم نمیتونی سطح و ارزش کسیو اینقدر پایین بباری که هم تراز با نظرت درمورد جایگاه و شان زن بشه😂

دلم نمی‌خواد ببندم نظراتی بیشتری البته البته با احترام ببینم  مگه میزارن آدمای این مدلی ای خدا ...

شما تحمل ندارید واقعیات زندگی رو باهاش رودرو بشین با رفتن من از این تاپیک و از این کره خاکی و چه بسا منظومه شمسی و کهکشان راه شیری هم چیزی عوض نمیشه و موضع من عین واقعیته و در ضمن من مسلمونم و وظایف من به عنوان زن همینه ه دیگه مزاحم قشر روشنفکر ساکن اتریش و باواریا نمیشم خداحافظ

بخاطر وجود بعضیااااا با این تفکرات باعث شده مردا انقد پرو بشن الان میفهمم بعضیااااا ذره واسه خودشون ...

حالا نمیدونم ایشون آقاس یا خانم 

اما من به چشم خودم ی خانم جوون توی فامیل شوهرم دیدم ک میگفت شوهر خدای زنش هست روی زمین ،زن باید خدمت کنه بهش تا خداش راضی باشه ازش و هرچی گفت فقط بگه چشم.جدی میگفت ها ن ک بخواد حرصمون بده

ی صلوات مهمونم کن ....

ای بابا 

هیچکسی رو نداریم بهش خدمت کنیم 

نشستیم اینجا تا در خدمت این خانومه باشیم با پذیرایی جانانه 

اونوقت میگیم حسودم نیستیم🤣🤣🤣

حسوداااااا 

همش از حسودیمونه گلابی خانوم

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
ما حتی نمیتونیم خودمون رو تحمل کنیم تا یکی خلاف نظر ما باشه از چند جهت حمله میکنیم بهش متاسفم 

والا ما خوب خودمونو تحمل میکنیم مشکلی هم باخودمون نداریم شما داری الکی تلاش میکنی اثبات کنی هیچ شخصیت و ارزشی نداری و فقط درحد ماشین جوجه کشیه شوهرت هستی ماهم داریم فقط بهت میخندیم چون واقعا مسخره و خنده داری

کسی حمله نکرد بهت😂