2777
2789
عنوان

به عنوان یک دختر که زود ازدواج کرده♀️♂️.....

| مشاهده متن کامل بحث + 7781 بازدید | 254 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترشیده ها خودشونو دلداری ندن لطفا

اگر شما خودت رو در حد سیر و گل کلم و الات سرکه میدونی که بمونی باید ترشی بشی،باید بگم بقیه خودشون رو انسان مستقل میدونن که حیات و مماتش در گرو انسان دیگزی نیست 

مگر کسی که در سالهای بلوغ عقلانی انتخابش کرده باشه بعنوان رفیق و شریک 

نه صرفا عنصری برای جلوگیری از فساد و تبدیل شدن به ترشی اون گل کلم و سیر که شما باشی

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
من حس میکنم نسبت ب همسن و سالام پیر ترم  حس میکنم ب جمع اونا تعلق ندارم  حس میکنم باید ا ...

اگه یه روز تاپیک بزنیم و درد و دل کنیم

هر کدوم یه جوری ناراضی هستیم

انگار این حس مشترکه

به نظرم تموم کساییکه زود ازدواج کردن و میگن ما خیلی خوشبختیم دروغ میگن. اشتباهه محضه. اینایی که تو گ ...

بستگی داره ملاکتون برای خوشبختی و همچنین مسائل حسرت آور از دیدگاه شما چی باشه و چه تعریفی داشته باشید!

ممکنه خوشبختی برای یک نفر در بچه داری و همسرداری و رسیدن به امور زندگی تعریف شده و برای دیگری در تحصیلات عالیه و تفریحاتی خاص....میتونه موارد دیگه ای هم شامل بشه

حکم مطلق دادن به اینکه همه دروغ میگند اشتباهه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من چون خودم هنوز نوجوان به حساب میام و ۱۸ و نیم سالمه اینو خوب درک میکنم وهمیشه میگم که آدم تو سن نوجونی هرسال به طور کلی عقاید و طرز تفکر و سبک زندگیش و ملاک هاش تغییر میکنه

این تغییرا انقدر ادامه پیدا میکنن و ادامه پیدا میکنن که آدم خودشو کامل کنه و خوب علایقشو بشناسه و جایگاهشو تو جامعه پیدا کنه 

اصولا هم تو سنین ۲۵ به بالا این اتفاق میوفته

تا قبل از اینکه آدم خودشو و سلیقه ی خودشو خوب نشناخته و هنوز نمیدونه چی از زندگی میخواد چطور میتونه زندگیشو با یکی دیگه به اشتراک بزاره؟!

وقتی آدم همش درحال تغییره چون خودشو پیدا نکرده چطور میدونه ملاکش برای همسر آیندش واقعا چیه و با توجه بهش تصمیم بگیره؟!

براهمین ازدواج تو سن کم کاملااا غلطه از نظر من

بعنوان کسی که خودش در سن پایین به اصرار خودش ازدواج کرد و یکسال بعد فهمید اصلا اشتباهه ازدواج تو اون ...

دلبرک قبلا ازدواج کردی ؟؟عجیبه من نمیدونستم 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
اره دیگه برا اونا که کاری نداره مشکلش برای ماست 

با این سطح تفکرتون شما خودت در ۳۵سالگی مادربزرگ میشی 

دیگه وقت نمیمونه همسرتون در ۶۱سالگی برای چندمین بار پدر بشن 

چون ادبیاتتون سخیفه مثل خودتون حرف زدم 

وگرنه ادم بی ادبی نیستم

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
ببخشید با انقد تفاوت سنی مشکلی نیس بینتون من کسیو میخاستم 17 سالی تفاوت سنی داشتیم خانوادم راضی نشد ...

نه مشکلی نیست ی پسر سی و نه ساله ظاهرش با بیست و پنج ساله انچنان فرقی نداره ودر ضمن من چهل سالم بشه اون پنجاه و هفته که بازم قابل تحمله و بعد چهل هم که دیگه مهم نیست