2777
2789
عنوان

به عنوان یک دختر که زود ازدواج کرده♀️♂️.....

| مشاهده متن کامل بحث + 7777 بازدید | 254 پست
تورو خدا راس میگی؟ من ۲۵ ازدواج کردم ۲۸ بچه دار شدم .حالا ۳۲ سالمه همش میگم کاش زود ازدواج میکردم پش ...

نه عزیزم عالیه

من ۲۵ سالمه الان

برای بچه هام اسبابازی میخریم خودم بیشتر ذوق میکنم

چون بچگی نکردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که سن پایین ازدواج نکردم از مزایاش بگم باهمسرم دوست وهمکاریم هردو حقوق مستقل داریم زمان کار همدیگه رو حمایت میکنیم بچه داری خانه داری و ،،،مشترکه حتی حسابمون مشترکه هرکس به اندازه نیازش برداشت داره توی مسایل کاری باهم مشورت میکنیم دوستامون مشترکن اغلب همکارا وهم دانشگاهی ها و ،،تفریحاتمون هم مشترکه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

به نظرم تموم کساییکه زود ازدواج کردن و میگن ما خیلی خوشبختیم دروغ میگن. اشتباهه محضه. اینایی که تو گفتی جزو مزیتهاش نیست عزیزم، یه چیز طبیعیه. ازدواج عادت میاره. مخصوصا اگه سالهای زیادی دونفر کنار هم باشن. ولی واقعا کار درستی نیست... کلی حسرت رو دل آدم میمونه... 

الان شوهر من تو سی و نه سالگی بازم بچه میخاد من بیست و سه سالمه دوتا داریم میگه تو تا چهل و پنج سالگ ...

شوهرتون یعنی تا ۶۱سالگی قصد دارن پدر بشن؟ 

احسنت🤭

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
من چهرده سالگی ازدواج کردم الان بیست و سه سالمه دو تا دختر دارم خیلی خوبه شوهرم سی و نه سالشه 

ببخشید با انقد تفاوت سنی مشکلی نیس بینتون من کسیو میخاستم 17 سالی تفاوت سنی داشتیم خانوادم راضی نشد از اون موضوع 5 سال میگذره و من هنوز  فراموش نکردم 

از چی جا موندی؟😅 انگار همه ی ما از دنیا طلبکاریم منم خودمو با هم سن و سالام که بیشتر از من پیشرفت ...

من حس میکنم نسبت ب همسن و سالام پیر ترم 

حس میکنم ب جمع اونا تعلق ندارم 

حس میکنم باید ازشون دور باشم 

هرچند ک با هیج دوستیم هیچ ارتباطی ندارم 

فقط زمانی ک مدرسه بودم دوست بودیم