بچه ها من از این اپ یه خرید کردم فقط بخاطر جوگیری حفظ محیط زیست و اینا...سه ماهه هیچکس جوابگوش نیست نه تلفن پشتیبانی جوابگو هست نه پیام رسانیش هیچ دسترسی هم بفروشنده ندارم جز پیام دادن تو خود اپ ک نخونده اونم...من ۲۰۰ تومنم پرید شما حواستون باشه
وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
سلام دوست عزیز...اتفاقا الان داشتم توی سایت کتاب داستان من برای دخترم سفارش کتاب میدادم به مرحله پرداخت رسیدم ترسیدم که نکنه پولمو بخورن...شما تجربه ای ندارید از سایت کتاب داستان من
خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد،اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
سلام دوست عزیز...اتفاقا الان داشتم توی سایت کتاب داستان من برای دخترم سفارش کتاب میدادم به مرحله پرد ...
دوست عزیز من پیج فروش کتاب معتبر میشناسم، میخواین از اونم بپرسین
Bestnewnovelbooks تو اینستاگرامن
خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد،اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو