2777
2789
عنوان

اپلیکیشن کمدا دزدخونس

705 بازدید | 10 پست

بچه ها من از این اپ یه خرید کردم فقط بخاطر جوگیری حفظ محیط زیست و اینا...سه ماهه هیچکس جوابگوش نیست نه تلفن پشتیبانی جوابگو هست نه پیام رسانیش هیچ دسترسی هم بفروشنده ندارم جز پیام دادن تو خود اپ ک نخونده اونم...من ۲۰۰ تومنم پرید شما حواستون باشه

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

واقن ؟ من داشتم پاکش کردم

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY

سلام دوست عزیز...اتفاقا الان داشتم توی سایت کتاب داستان من برای دخترم سفارش کتاب میدادم به مرحله پرداخت رسیدم ترسیدم که نکنه پولمو بخورن...شما تجربه ای ندارید از سایت کتاب داستان من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم داشتم پاک کردم

واقعا چطور؟

اومدی یکی یه لباس رو به ده نفر فروخت!!!

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

من خیلی محیط و فضاشو دوس دارم. معلومه پشت طراحی اپلیکیشنش فکر شده

حتما پیگیری کن. به دفتر مرکزی شرکت زنگ بزن مشکلتو توضیح بده

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 
سلام دوست عزیز...اتفاقا الان داشتم توی سایت کتاب داستان من برای دخترم سفارش کتاب میدادم به مرحله پرد ...

دوست عزیز من پیج فروش کتاب معتبر میشناسم، میخواین از اونم بپرسین

Bestnewnovelbooks تو اینستاگرامن

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
واقن ؟ من داشتم پاکش کردم

اره ۲۵ اسفند من یه خرید کردم😑

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو