2777
2789
عنوان

قبلن هر5روز رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2443 بازدید | 113 پست
کلا گوشتلخی اره؟؟؟ ربطی به رابطه جنسی نداره کلهم گوشتت تلخه

ازکجافهمیدی 

چطورمگه

بعدم اونای ک میگن برو سکسولوزیت این حرفا

من دوماهه کهیرمیزنم صورتم داغونه بیرون ازخونه نمیرم اصلا

خییییییییلی باهات موافقم .  اینجا فقط وقتی تاپیک زاجع به مادرشوهر و دعوا و خاله زنک بازی زده م ...

اونایی که دارن امر به معروف  و نهی از منکر میکنن. سر شوخیهای زننده رو باز کردن. خودشونم بدشون نمیاد تو این تاپیک یه تفریحی بکنن. و گرنه میرفتن بیرون

خانوم هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسف#  واسه هم جنسایی که نمک رو زخمن و احساس با مزگی میکنن و به جای دادن راهکار دارن مسخره می کنند😶

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم
ازکجافهمیدی  چطورمگه بعدم اونای ک میگن برو سکسولوزیت این حرفا من دوماهه کهیرمیزنم صورتم داغو ...

خب اشتباه میکنی

یکم ب خودت اهمیت بده نه برا شوهرت 

ب بدن خودت احترام بزار

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

منم همینطورم...... ولی چون ضعیف و نهیف هستم  رابطه زیاد بدترم میکنه.....

بخاطرهمین دوهفته ای ی بار شاید داشته باشیم

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
من يه مدت مثله خودت شده بودم ك فهميدم پركاري تيروئيد دارم الان ك درمان شده دوباره خوب شدم

ی مدتی ام کم کاری تیروییدداشتم ولی خیلی وقته اونو درمان کردم

ازکجافهمیدی  چطورمگه بعدم اونای ک میگن برو سکسولوزیت این حرفا من دوماهه کهیرمیزنم صورتم داغو ...

عزیزم کهیر که نشد دلیل من خودم توی بارداری رفتم دامن طبیعت پوست صورتم کلا افتاد روز بعدش چکاپ بارداری داشتم و سنو هرکی میرسید با اینکه ماسک داشتم با تعجب نگاه میکرد منم برای بعضیاشون توضیح دادم حتی خود دکترمم تعجب کرد بهم چند تا کرمم معرفی کرد بزنم 

حتما ی دکتر برو هم برای میل جنسیت هم برای کهیرت

بازم برو شايد برگشته كلا تيروئيد هميشه نوسان داره من دائما چك ميشم

خانما نکنه منم کم کاری تیروئید دارم؟؟؟ علائمش چیه ؟؟ من لاغرشدم و گاهی سرگیجه و سردمزاجم شدم😁

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
عزیزم کهیر که نشد دلیل من خودم توی بارداری رفتم دامن طبیعت پوست صورتم کلا افتاد روز بعدش چکاپ باردار ...

بنظرت ماماها میتونن قرصی چیزی بدن خوب شم؟

کهیرم مزمنه رفتم واسش دکترخوب نشد