2777
2789
عنوان

قبلن هر5روز رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2443 بازدید | 113 پست
چرا فک میکنید همه شرایط دکتر رفتن تو این کرونا رو دارن؟ چرا فک میکنید تو هر شهری متخصص سکسولوژی پید ...

خییییییییلی باهات موافقم . 

اینجا فقط وقتی تاپیک زاجع به مادرشوهر و دعوا و خاله زنک بازی زده میشه طرفدار داره 

مرداکه زودطلاق نمیگیرن.خیانت میکننننن

آره اینم هست 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله همینجوره حتی شوهرم میگفت ماهی یک بار رابطه داشتیم انقد گریه میکرد تو رابطه تصمیم گرفتم هیچوقت را ...

عه چرا گریه میکرد . 🤤🤤🤤🤤🤤 یه آقایی بود ماهیی یه بار دوماه یبارم رابطه نداشت با دوتا بچه میخواست طلاق بگیره  اونم دوتا بچه ۴ و ۷ ساله

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
اینقدبانمکی چرانرفتی خندوانه استنداپ کمدی شی عزیزم فدات شم گلم    

کلا گوشتلخی اره؟؟؟ ربطی به رابطه جنسی نداره کلهم گوشتت تلخه

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
همه شرایط مهمونی رفتن دارن ولی دکتر رفتن اونم مسئله به این مهمی را ندارن!!!!!😐😐😐😐😐 در ضمن همون ...

از کجا معلوم همه شرایط مهمونی رو رفتن دارن؟؟

همه که مثه هم نیستن.

بله نظر شما خیلی درست بود باید بی درنگ طلاق بگیرن.

خانوم هستم
شوهرمن انقدبم گف دائم الپریود که الان نصف ساله نشدم😐😐😐

منم هر سه هفته پریودم صدام میکنه دائم الحیض😂😂

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
هر18روزیبارمیگم رابطه داریم 

دوست عزیزم سرد مزاجی شما میتونه دلایل مختلفی داشته باشه : 

۱- ممکنه هورمون های بدنتون بهم ریخته شده باشه

۲- ممکنه مواد غذایی که استفاده میکنید دلیلش باشه مثل مصرف زیاد سردیجات 

۳- ممکنه زیشه روانی داشته باسه که از همه ارجح تر هست، مثلا اختلاف حل نشده ای که با همسرت داشته باشی

۴- استرس 

همه این موارد رو بررسی کن ببین به کدوم نزدیکتری

عه چرا گریه میکرد . 🤤🤤🤤🤤🤤 یه آقایی بود ماهیی یه بار دوماه یبارم رابطه نداشت با دوتا بچه میخواست ...

بله دقیقا همینجوره بنظرم ادم باید ب نیاز همسرش توجه کنه یادرمان کنه یا جداشن