2777
2789
عنوان

بماند به یادگار

151 بازدید | 14 پست

هر حرفی دارید اینجا تو این تاپیک حرف دلتونو بزنید و کسی با کسی کار نداشته باشه فقط بمونه به یادگار

خودم:نوید همیشه دوست دارم نیستی ولی همینجایی مطمئنم یروزی میشه که وقتی اسم تاتر شهر رو میارن اسم منم پشتش میاد میدونم همه اینا یروزی اتفاق میفته یکی هست که میاد بهم میگه اینا همش اتفاق میفته 

اونوقت پِلِی میشه :افکار منحوسی توی سرش چرخید از روسریش رد شد به پادری پاچید

کوزه گره بی فوت شراب ابلیمو مستمو میبرهه

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم گرفته 

ابجیم همیشه لباسمو میزنه تو سرم 

وقتی ندارم از کجا لباسبگیرم

بچه کوچیک دارم کلی خرج داره با حقوقکارمندی میشه زندگی کرد 

بخدا اشکمو درمیاره اما چیزی بهش نمیگم 

میدونه خرجمون بالاس بخاطر دخترم اما درکنداره

اگه ممکنه برای شفای دخترم ی حمد بخونیید ممنون میشم 
بی قرار تو ام و در دل تنگم گِله هاست
آه! بی تاب شدن عادت کم حوصله هاست

مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست

آسمان با قفس تنگ چه فرقی دارد؟
«بال» وقتی قفس پَر زدن چلچله هاست

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است
مثل شهری که به روی گسل زلزله هاست

باز می پرسمت از مسئله ی دوری و عشق
و سکوت تو جواب همه ی مسئله هاست
دلم گرفته  ابجیم همیشه لباسمو میزنه تو سرم  وقتی ندارم از کجا لباسبگیرم بچه کوچیک دارم ...

چقدر بی فرهنگ و بی شخصیته. 

ارزش آدما به لباس تنشون نیست، به فهم و شعورشونه که خواهرت نداره متاسفانه. به‌ش بگو که این مساله به اون هیییچ ربطی نداره. آدم باید هزینه های زندگیشو مدیریت کنه. قطعا بجه در اولویته. منم اکثرا خودم چیزی لازم داشته باشم نمی‌خرم. ترجیح میدم واسه دخترم چیزایی که دوست داره رو بخرم. 

خب منم مینویسم

علی هرکی که از حس من بهت خبردار شد فهمید که چقد علاقم بهت پاک وخالصه عزیزم

دردناکع برام که انقد کم دیدمت،که توانقد منو کم دیدی

حتی فرصت نشد که با چشمام فریاد بزنم چقد دوست دارم

ولی هرجامیرم یادتوام،هرچی میشه یادتو میوفتم...💔

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

چقدر بی فرهنگ و بی شخصیته.  ارزش آدما به لباس تنشون نیست، به فهم و شعورشونه که خواهرت نداره مت ...

خیلی تا حالا اشکمو در اورده اما سکوت کردم 

بخدا الان با گریه مینویسم اما چکار کنم دخترم۷ماهه بدنیا اومد هزینه بیمارستان خصوصی ووو الانم هزینه کاردرمان 

ایکاش خداصدامو میشنید دخترمو شفا میداد ی خرده از هزینه ها کم میشدن 

اگه ممکنه برای شفای دخترم ی حمد بخونیید ممنون میشم 
خیلی تا حالا اشکمو در اورده اما سکوت کردم  بخدا الان با گریه مینویسم اما چکار کنم دخترم۷ماهه ب ...

عزیزم حیف اشکات که بخوای به خاطر همچین مساله ای گریه کنی. هیچی بهش نگو فقط بسپارش به خدا. خدا خودش به بهترین نحو ممکن جوابشو میده مطمئن باش. 

الان تو این اوضاع اقتصادی خراب، اکثر خانواده ها مشکل اقتصادی دارن. چیز عجیبی نیست. یه روز خواهرتو بفرست سوپر سر کوچه یه بسته پوشک بخره یکم سرش تو قیمتا باشه که دیگه حرف الکی نزنه. منم تو زندگی خیلی قناعت و صرفه جویی میکنم همیشه هم ازین کارم خوشحالم و به خودم افتخار میکنم که تمام تلاشمو میکنم که رو شوهرم فشار نیارم. به هیچ کس هم اجازه ی دخالت و نظر دادن در مورد سر و وضع زندگیم نمیدم.دلم واسه شوهرم میسوزه صبح تا شب، شب تا صبح یکسره سر کاره بیچاره. مدام داره اضافه کاری میره. دیگه چقدر طفلکا کار کنن. چه اشکالی داره آدم مراعات شوهرشو بکنه، خرجای اضافه رو حذف کنه؟ 

عزیزم از ته دلم دعا میکنم دختر گلت خیلی زود سلامتی کاملشو به دست بیاره🌹😘

دختر منم ٨ ماهه دنیا اومد. خیلی اذیت شدم.