گاهی آسمان دلت میگیرد ن از بی ماهی اش، از تنهاییش از بی مِهری ستاره های دوربرش ...نیش کلام ستاره های اطرافت درد دارد آنقدر عزیزند که ن میتوانی چیزی بگویی ، وآنقدر تلخ ا که جانت را میسوزاند. بعضی حرف ها کم از قهوه قجری ندارد میسوزدو میگیرد جانِ مهربانی های درونت را .شادی ها زود میمیرند دلگیری از ستاره ها، آسمان زندگیت را کدر میکند بدون شادی درخششی ندارد این آسمان ، میدانی تحمل و سوختن یک چیز است دلگیری و بی ستاره بودن چیز دیگر ...میشوی چوب دوسر طلا ....مهر سکوت میزنی بر لب و از درون فریاد... دلت میخواهد آسمان زندگیت را پاره کنی اما دلت برای ماهش تنگ میشود ...اصلا مگر میشود بی ماه سر کرد💛 .....
19:51:43❤ ۰۰/۰۳/۰۲ حریر کاغذی....برف روی شیروانی .....تاب مژگان سپید .... میدانی ماندنی باشی یا رفتی ، خیالی بی نظیر باشی یا رویایی شیرین مثل قند در دلم آب شدی شیرینیش از آن هایی است که حتی اگر روزی نمانی باز هم خاطره میشود و لبخند، از همان هایی که خودت میدانی ،تو رفیق روزهای زرد و صورتی من بودی و هستی....میخواهم بماند به یادگار این حبه قند آب شده در دل. حتی اگر روزی رودابه تازه ای برای دلت یافتی که شیفته ی برف هایت🤍 برق چشمانت و دنیاییت شود ... این را بدان دلم همیشه برایت خواهد تپید در همین حوالی تا ابد #دل_یار 💛
شما بنویس از دلمشغولی هات و من همیشه تحسینت می کنم.
❤
19:51:43❤ ۰۰/۰۳/۰۲ حریر کاغذی....برف روی شیروانی .....تاب مژگان سپید .... میدانی ماندنی باشی یا رفتی ، خیالی بی نظیر باشی یا رویایی شیرین مثل قند در دلم آب شدی شیرینیش از آن هایی است که حتی اگر روزی نمانی باز هم خاطره میشود و لبخند، از همان هایی که خودت میدانی ،تو رفیق روزهای زرد و صورتی من بودی و هستی....میخواهم بماند به یادگار این حبه قند آب شده در دل. حتی اگر روزی رودابه تازه ای برای دلت یافتی که شیفته ی برف هایت🤍 برق چشمانت و دنیاییت شود ... این را بدان دلم همیشه برایت خواهد تپید در همین حوالی تا ابد #دل_یار 💛
شما بنویس از دلمشغولی هات و من همیشه تحسینت می کنم.
ممکنه سوالی ازتون بپرسم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟