2777
2789
سلام الان چله حق شناس رو دارید انجام میدین؟

بله 

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
خوب ، می رسید برای کسی دیگه هم انجام بدین؟ هدیه این چله چقدره؟

بله عزیزم هرکس هرچقدر که خودش دلش خواست وتوانشوداره هدیه بده

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب ، می رسید برای کسی دیگه هم انجام بدین؟ هدیه این چله چقدره؟

اگه داشتم هدیه نمیگرفتم متاسفانه نیازدارم

بله عزیزم هرکس هرچقدر که خودش دلش خواست وتوانشوداره هدیه بده

خوب چقدر بگین لطفا 

بعد چه طوری می رسید بخونید ؟

چند تا ختم در روز ...

سخته که 

حدود هدیه چقدره؟

💞صلوات💞  برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل  زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و  بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰 
خوب چقدر بگین لطفا  بعد چه طوری می رسید بخونید ؟ چند تا ختم در روز ... سخته که  حدود ه ...

آخه چن نفرنمیخوان که بتونم یانتونم هدیه ازطرف امام حسین وامام زمان مبلغ تعیین نمیکننمن بایدنمازصبح تا بچه هابیداشن انجام میدم اگه کسی بخوادوظهرهاخوابیدنی اکثراقرآن و...میخونم جایی ندارم بدم کسی ندارم باهاش حرف بزنم فقط خداخدا

الان من یه چله حق شناس بخوام وقت دارید؟

بله

تااین ۴شنبه خالی میشه

بله

خوب چکار کنم الان ؟

💞صلوات💞  برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل  زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و  بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰 
خوب چکار کنم الان ؟

درخواست دوستی بدین اونجاحرف بزنیم تاپیکم که دراین مورد هست ممنون میشم لایک کنین

خوش به حالت من ۱۱ ساله با مادر شوهرم  دعا کنید منم نجات پیدا کنم

امین واقعا از خدا میخوام مستقل شی

من ظرفیتم همون 7 سال بود من افسردگی حاد گرفته بودم مشت مشت قرص میخوردم تیرویید گرفتم پرکار موهام میریخت اینم شده بود دردی همیشه تو تاریکی مینشستمو گریه میکردم شوهرم میگفت به دلم موند یبار بیام خونه برقا روشن باشه خیلی اذیتم کردند دو بار پدر شوهرم دست روم بلند کرد  4 تا بچه سقط کردم بعد از اونم دیگه بچه دار نشدیم  جهنم و به چشم خودم دیدم، 

بله هر چند خودم دوست ندارم ولی اونها پیش همه آبرومو بردند

منم

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
امین واقعا از خدا میخوام مستقل شی من ظرفیتم همون 7 سال بود من افسردگی حاد گرفته بودم مشت مشت قرص می ...

خدا انشالله ازشون نگذره منم تا حدودی مثله تو شده بودم 

انشالله خدا بهت بچه بده ❤

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

منم

عزیزم خدا هست 

بسپاریدشون به خدا

تو بزنگاه جوابشون رو میده