2777
2789
عنوان

نهایی دوزادهم

140 بازدید | 17 پست

به نظرتون با این اوضاع که هیچکی هیچی نخونده همه دیپلم ردی میشه یعنی یا یجورایی پاس میکنن🤔من خودم درحد قبولی خوندم فقط از یکی دوتا درس میترسم ک. اونارم تک ماده میزنم 

ولی 80درصد کلاسمون هیچی نخونده ینی همشون مردود میشه شهریور؟ 

کی گفته نخوندن به تو میگن اینجوری

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کنکورمهمه من دارم برای کنکورمیخونم اگه شماهم برای کنکورمیخونی نهایی وفقط بخون پاس بشی چون شهریورسطح امتحانات میره بالا

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)

اگربرای کنکورمیخونی الویتت کنکورباشه اگرنه که بشین باهدف یه معدل بالابرای  نهایی بخون

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)
اگربرای کنکورمیخونی الویتت کنکورباشه اگرنه که بشین باهدف یه معدل بالابرای  نهایی بخون

هم برا کنکور میخونم هم نمیخوام معدلم پایین شه ولی روانیا سوالارو خیلی سخت میدن

کنکورمهمه من دارم برای کنکورمیخونم اگه شماهم برای کنکورمیخونی نهایی وفقط بخون پاس بشی چون شهریورسطح ...

اره در حد قبولی میخونم همین الانشم سوالارو خیلی سخت طرح کردن شهریور ک دیگه هیچی

من هم مثل شماهم نهایی وهم کنکوری میخونم.

نهایی هم طوری میخونم که قبول بشم ومعدل قبولی فرهنگیان وبیارم

تک ماده و اینا اخه این چه وضشه😄😄😄بگو باید بخونم تا اوکی ترین به دست بیاد تگ خدایی نکرده نشد بعدش ...

من تلاشمو میکنم شبا اصن نمیخوابم همش درسم چشام ضعیف شد 

ولی واقعا طراحای سوال یه ذره انصاف ندارن با اینک مجازی و فجیع ترین حالت ممکن اموزش دیدیم سوالارو سخت تر از سالای قبل طراحی کردن ☹️

من تلاشمو میکنم شبا اصن نمیخوابم همش درسم چشام ضعیف شد  ولی واقعا طراحای سوال یه ذره انصاف ندا ...

عزیزم دیگ شرایط اینه و من شما رو درک میکنم اما یادت باشه این روزا خیلی زود تموم میش و انقدر روزا و وقتای ازاد داری