2777
2789

هميشه از اول خانواده شوهر باهام بد بودند. ميدونم الان همه ميگيد به جهنم و بي خيال باش ولي من واقعا دليل اين همه يد دلي رو نميدونم. چرا خدا جواب همه ظلم و بس عدالتي رو نميده؟ چرا اونها انقدر خانواده شوهر خوبي دارند با اين همه يد جنسي شون؟

چون خيلي سياست دارند و جلوي شوهرم پاي تلفن باهاش حال من رو ميپرسند شوهرم حق رو بمن نميده و از اونها دفاع ميكنه. كارهاشون رو ميگم خودتون قضاوت كنيد؟

١- بي محلي شديد به طوري كه جواب پيامهاي من رو هم نميدن و يا سالي يكبار فقط براي تولد بچه هام زنگ ميزنن.

٢- تا حالًا بچه هام رو حرف نزدن. بهشون گفتم تصويري كنيم ولي قبول نكردند و به دروغ گفتند بلد نيستيم.

٣- زنگ ميزنن ختي براي اعياد تا حالًا نشده گوشي رو بگيرن و يا مامان من حرف بزنن وقتي مادرم اينجاست .

٤- همش در حال دروغ گفتن به شوهرم هستند. مثلا به خانمت زنگ زديم ولي جواب نداد و .....

٥- در كل همه خانواده شوهرم بي فرهنگ هستند و بي عاطفه. خودشون به خودشون هم عاطفه ندارند ولي اين بي محليشون خيلي من رو ناراحت ميكنه.

٦- خونشون رفتم ايران حتي خونه رو مخصوصا تميز نكرده بود و از اول تا اخر با فاميلشون تو اشپزخونه خودش رو سرگزم كرده بود كه نياد پيش من بشينه.

٧- حالم ازشون بهم ميخوره بي عاطفه ترين خانواده اي كه تو عمرم ديدم. همشون هم خانه دار هستند و بچه بزرگ دارن و ميدونم مشغله ندارن. 

٨- ايراد بزرگ من اين هست كه ضعف من رو ميدونن و من بهشون بارها گفتم چرا رابطه تون كم هست و چرا جواب نميديد و اونها بدتر كردند....

خوش بحال اونها كه خانواده شوهر خوب و فهميده دارند 

حالا چه اصراری داری باهاشون در ارتباط باشی 

وظیفه اونام نیست با مامانت صحبت کنن مردم حوصله خودشونم ندارن

اگه بدن باهاشون کار نداشته باش واقعا چیزی نمیشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایران نیستی؟

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   
اگه بهت بگم من حتی شماره شون رو تو گوشیم ندارم باور میکنی؟ هرکی باعث رنجشم بشه حذفش میکنم.از زندگیم ...

چه خوب اخه هيچكسي تو خانواده شوهرم خوب نيست. شايد شما كسي رو تو اون خانواده داريد. ولي بچه من كسي رو تا بحال نديده

حالا چه اصراری داری باهاشون در ارتباط باشی  وظیفه اونام نیست با مامانت صحبت کنن مردم حوصله خود ...

به نظرت زشت نيست مامان من عيد اينجا هست و زنگ ميزنن و يك حرف نميزنن ؟

اصلا خانواده شوهر شما خانواده خودت رو سالي يكدفعه هم رابطه ندارن؟

خيلي خانواده شوهر من سرد هستند. اصلا باورم نميشه و جالب اينجاست كه خيلي هم ادعا دارند 

به نظرت زشت نيست مامان من عيد اينجا هست و زنگ ميزنن و يك حرف نميزنن ؟ اصلا خانواده شوهر شما خانواده ...

من از خدامه باهام رابطه نداشته باشن کلا آدمی که برات منفعتی نداره هیچ باهات سردم برخورد می‌کنه میخوای چکار برن بدرک 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من از خدامه باهام رابطه نداشته باشن کلا آدمی که برات منفعتی نداره هیچ باهات سردم برخورد می‌کنه میخوا ...

اخه همه خانواده شوهرم مثل هم هستند . جالبه شوهرم هواشون هم دازه و همش ميگه حتما گرفتار هستند خونه دار هستند و پولدار و بچه هاي بزرگ. من نميدونم گرفتاري يعني چي. حتي يكروز هم مريض نبودند.

چند وقت يكبار ميبيني خانوادش رو ؟

اخه همه خانواده شوهرم مثل هم هستند . جالبه شوهرم هواشون هم دازه و همش ميگه حتما گرفتار هستند خونه دا ...

چند وقت یکبار میان مدتی میمونن من اصلا دوست ندارم نه برم نه بیان در حد یک روز بیان بعد برن 

من خودمم زیاد کاری ندارم برای انجام دادن ولی زنگ و پیام کسی نمی‌زنم از کسیم انتظار ندارم

شوهر شماهم خانوادش هستن نمیتونه که بدشون رو بگه اونم از اوناست