2777
2789
عنوان

گرونی شدید خونه

390 بازدید | 23 پست

بچه ها ما دنبال خونه ایم واسه اجاره ولی افتضاح گرون شده دارم از غصه میمیرم یک هفتس دتبال خونه ایم هیچییی نیست فقط دوتا زیر زمین نشونمون دادن😢ما همیشه خونه های نسبتا خوب میگرفتیم طبقه های بالا خونه های دلنشین😢اماالان باید بریم زیرزمین😢😢بخدادارم دق میکنم میشه لطفا برامون دعا کنید یه خونه خوب پیدا کنیم فقط دوهفته وقت داریم😢

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمر مستاجر ها داره میشکنه...یکیش خودمون...صابخونه ها فعلا دارن میتازونن. .دنیا گرده میچرخه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
اره واقعا گرون هست  با ما کلی گشتن گیرمون اومد  پیدا میشه عزیزم نگران نباشید

خداروشکر شما پیدا کردین

باورتون میشه همه جا 2،3تومن کرایه میخوان پدرمن یه کارمنده مگه حقوق کارمندی جقدره که 3تومن اجاره بدیم😢بخدااین انصاف نیست

کمر مستاجر ها داره میشکنه...یکیش خودمون...صابخونه ها فعلا دارن میتازونن. .دنیا گرده میچرخه

بخدا کارمون شده غصه خوردن وگریه پایین ترین محله ها رفتیم حتی اونجاهم همه اجاره میخوان 

خداروشکر شما پیدا کردین باورتون میشه همه جا 2،3تومن کرایه میخوان پدرمن یه کارمنده مگه حقوق کارمندی ...

اره ما هم یه خونه پیدا کردیم 200تا2/500میخواستیم بخریم اما گقتیم چه خبره یه کوچولو و ارزون تر پیدا میکنه ادم بخره

پیدا نمیشه واقعا

مشکل خیلی هاست

اره ما هم یه خونه پیدا کردیم 200تا2/500میخواستیم بخریم اما گقتیم چه خبره یه کوچولو و ارزون تر پیدا م ...

ماهم میخواستیم بخریم که فقط از مستاجری راحت بشیم اما فقط پولمون به یه 60 متری قولنامه ای میرسید که داغون بود توبدترین محل پشیمون شدیم اماالان واسه اجاره هم پیدا نمیکنیم دیگه

ماهم میخواستیم بخریم که فقط از مستاجری راحت بشیم اما فقط پولمون به یه 60 متری قولنامه ای میرسید که د ...

نمیشد اونو بخرید یکم درستش کنین خودتون؟

همون کاغذ دیواری هم گرون شده

ما هم غروب فهميديم صابخونه رهن كامل ميخواد بده كه ما از پسش بر نمياييم رفتيم دنبال خونه هيچي پيدا نك ...

ما رهن کامل میخوایم حقومون قدنمیده واسه اجاره متاسفانه اصلااا نیست همه اجاره میخوان اونم خونه هایی که هیج امکاناتی ندارن

تهران هستيد ؟ كدوم منطقه رو داريد ميگرديد ؟

نه عزیزم کرج هستیم همه جاهای معمولی کرج روگشتیم محمد شهر شهریار

نمیشد اونو بخرید یکم درستش کنین خودتون؟ همون کاغذ دیواری هم گرون شده

توی خونه زیادمهم نیست کم کم آدم تعمیر میکنه محلش افتضاح بود فوق العاده شلوغ امنیت هم نداشت میگفتن 

توكل بر خدا خيلي سخت شده دركتون ميكنم ايشالا از جايي كه فكرش رو نميكنيد براتون يه خونه خوب و پر از ن ...

ممنونم از دعای خوبتون ان شاءالله خدابخاطرنفس حق شماهم که شده به دادمون برسه