2777
2789

من یه بار ۵هفته رفتم دکتر سونو شکمی کرد و گفت ساکت خوب نیست

۶هفته و سه روز رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت قلب نیست و فقط یه توده میبینم

الان هفت هفته و ۵ روزم برای دوشنبه هفته دیگه نوبت سونو گرفتم

به نظرتون زوده؟ 

خیلیا تا ۸ هفته نشون نمیده ..تا ۱۰ هفته هم راه داره

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد زود رفتی؟؟ 

چرا اینقد عجله داری

یه بار میزاشتی هفته نه میرفتی دیگه

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

من یکشنبه هفته بعد میرم که میشم ۷ هفته ۴ روز

دکترم اون روز گفته برو حتما مناسبه

شما هم فک کنم خوبه زمانش

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 
چقد زود رفتی؟؟  چرا اینقد عجله داری یه بار میزاشتی هفته نه میرفتی دیگه

دکتر بهم گفت همین دوشنبه ای که گذشت برم ولی من خودم یه هفته هم دیرتر نوبت گرفتم فکر کردم خوبه دیگه

من هفت هفته رفتم ضربان داشت ..اون موقع ک نداشت طبیعیه..انشاالله اینبار صدای قلبشو میشنوی 

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞
دکتر بهم گفت همین دوشنبه ای که گذشت برم ولی من خودم یه هفته هم دیرتر نوبت گرفتم فکر کردم خوبه دیگه

راستشو بخوای من الان هفته نه هستم. 

تاحالا سونو نرفتم. 

چون الحمدلله تا الان مشکلی نداشتم و ندارم

اگه خدایی نکرده قلب تشکیل نشه خود به خود سقط میشه دیگه نیازی به سونو نیست. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹