2777
2789

سلام

من دوقلو باردارم...دیروز تو ۱۹ هفته بخاطر کوتاهی سرویکس سرکلاژ کردم.

از دیروز خونابه ازم میاد.میترسم کیسه ابم بخاطر سرکلاژ سوراخ شده باشه😭😭

دکترم گفته اگه ادامه داشت شنبه بیا. کسی بوده کیسه ابش سوراخ شده باشه بعد ترمیم بشه؟چیکار کردین؟

نه طبیعیه به خاطر سرکلاژه

منم تا دو روز ازم خونابه میومد 

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا اینقدر منو تو بیمارستان ترسوندن؟!نمیخواستن بخاطر همین مرخصم کنن!!

نمیدونم چرا واسه شما اینجوری کردن، من به دکترم گفتم ازم خونابه میاد نکنه آبریزش داشته باشه کیسه آبم، گفت نه آبریزش یعنی اینکه میشینی و پا میشی یه هو یه لیوان آب ازت بریزه بیرون

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
نمیدونم چرا واسه شما اینجوری کردن، من به دکترم گفتم ازم خونابه میاد نکنه آبریزش داشته باشه کیسه آبم، ...

نه منم در حد خونابه م.

شما این مدت استراحت مطلق داشتین؟اخه دکتر من  گفت نمیخواد استراحت کنی!

نه منم در حد خونابه م. شما این مدت استراحت مطلق داشتین؟اخه دکتر من  گفت نمیخواد استراحت کنی!

به منم گفت نبینم رفتی خونه بگیری بخوابی بلند شو خودت کاراتو بکن، من در حد استراحت نسبی هستم 

به منم گفت نبینم رفتی خونه بگیری بخوابی بلند شو خودت کاراتو بکن، من در حد استراحت نسبی هستم 

عججججب!!

من فکر میکردم باید استراحت مطلق داشته باشم از همین الان اومدم خونه مامانم جا پهن کردم😄

اگه اینجور باشه خوبه

ممنونم ک جواب دادین ...ان شاالله ب سلامت زایمان کنید

عججججب!! من فکر میکردم باید استراحت مطلق داشته باشم از همین الان اومدم خونه مامانم جا پهن کردم😄 ا ...

شما هم همینطور، انشاءالله نی نی به سلامت به دنیا بیاد

اگه بازم سوالی داشتی اپلیکیشن نی نی پلاس رو نصب کن عضو گروه مامان های سرکلاژی بشو حدود ۷۰۰ نفر عضو داره همه هم سرکلاژ شدن، به من خیلی کمک کرد تجربیاتشون