2777
2789
عنوان

۲۰ ساله ها😍و بقیه🤩

220 بازدید | 24 پست

توی سن ۲‌۰ سالگی چه کارایی کردید 🤔؟یا اگر زیر ۲۰ هستید برنامتون چیه ؟🤩

بزرگترا😍 چه کاریی رو اگر برگردید حتما انجام میدید یا یاد میگیرید؟

خودم هدفم اینه 

درسامو خوب بخونم 

تا میتونم کتاب بخونم (معرفی کنید😃)

یه مهارت جدید یاد بگیرم(چه مهارتی خوبه واسه سرگرمی؟😍)

و سرکار برم😁خیلی دوست دارم تجربه کنم کار کردنو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۵ سالمه🙂 

همه کارهایی ک میخواستم کردم

عا ... پره اشکه حمامه ما 🛀🏼دروغ رفت زیر عمامه ها👳🏻‍♂️ . بدل زد معما به ما🤦🏼‍♀️ نمیکنیم حتی به فردا نگا👀 . وقتی گیر کردی وسط اسباب کشی 📦بشینی تو پای مهتاب که چی🌕 وقتی بالکن دور از اونه🫂 همون بهتر که کفخواب بشی🚶🏾‍♀️ وقتی تنهام چه فرق داره کجام 🥺چرا اینجوری شد رفتارت باهام؟؟ من اصلن حالم خوش نی💔 بدون تو یه موجود درد داره دوپام🙃....... رفتی ولی بعد از این 😞باکسی اینکارو نکن🙇🏼‍♀️ که من هنو مریضم🤒 عوضیییی😡 رفتی ولی خب بدون🪄 بی تُ همجا تاریکه🌑 فقط سیگار روشنه🚬  🍑 به 🍑 جفت چشا خون خون🩸شدم بدبین و بدبین تر 🙂شدی راحت و راحت تر🙄 هر چقد شدم بدبین و بدبین تر شدی راحتتر😶‍🌫️…… ما که میکنیم با درد تلاش اما هی روزگار نامرد یواش دل ما به تنهایی عادت نداش انداختیمون وسط ادم بداش👊🏻.....من میخوره به دیوار سرم🤌🏻هی میگیره ب سیگار پرم🚬 من حق کسیو نخوردم😏 ولی از همیشه ک بیمار ترم🤒 من ته ی چاه عمیقم🕳پنچر وسط راه حقیقت💨 من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت😔زر نزنی نمیگن لالی🤫 
۳۵ سالمه🙂  همه کارهایی ک میخواستم کردم

چ خووب

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

وقتی تازه دیپلم گرفتم 5 ماه تو یه کارخونه کارگری کردم، بعدش با یه پسر آشنا شدم ک بعد از 3 سال دوستی باهم ازدواج کردیم الان تصمیم گرفتم ادامه تحصیل بدم و دارم برا کنکور میخونم، سرگرمی من رقصه 

کاربری دوممه، اون یکی بخاطر جواب دادن به یه بی سر پا ترکید وگرنه قدیمی ام 😉

عاشق شدمو شکست خوردم ازدواج کردم رفتم حوزه باکمک همسرم به زبان انگلیسی وعربی مسلط شدم دفاع شخصیم از بچگی میرفتم الان کمربند مشکی دارم از طرف ارگانی ام دارم مدرک روانشناسی میگیرم. 

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔

برنامه کلی من دانشگاه ، بیرون رفتن با رفقا دانشگاه ، عکس گرفتن با روپوش سفید دکترا و بقیشم هرچی خدا بخواد       

دلتنگتم رفیق جان،درست عین خودت که دلتنگ بودی، هنوز باورم نمیشه،کاشکی برگردی اینجا جات خیلی خالیه      برگرد تا همه اون قربونت برم ها و فدات بشم هایی که خیلی کنترل کردم تا بهت نگم رو جبران کنم   برگرد داداشی برگرد فدات شم   میدونی چقدر آب پرتقال گرفتم برات؟  برا یه سال تامینی برگرد داداش خوبم  . داداشی چرا دوریت انقد سخته؟ چرا دارم کم میارم؟چرا اشکم بند نمیاد اخه ؟تو یه روزی برمیگردی میدونم ولی زود برگرد من گناه دارمااااا به کی بگم سلطان به کی بگم آقای دکتر؟ با کی شوخی کنم؟ برای کی حرص بخورم؟ هااان؟ کی بهم بگه اخ دختره ی خنگ هاااان؟ برگرد داداش جونم برگرد دیگه قول میدم نگم بچه ها گناه دارن اذیتشون نکن دیگه قول میدم به حرفت گوش بدم بیمعرفت دیروز بهت قول دادم که تلاشم رو بیشتر کنم خوب درس بخونم بهت قول دادم پای قولم هستم تو هم همون روز اول قول دادی که اگرم خواستی بری قبلش بهم بگی   پس چرا یهو رفتی؟

از سن ۱۸تا چند روز دیگه که میشم ۲۲ تو بهترین دوران زندگیم بدترین روزارو میگذرونم 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)