2777
2789
عنوان

برگریزون ترین و ترسناک ترین چیزی که توی زندگی متاهلی دیدین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 37 پست
چرا

از شوهرم متنفرم بابام دستش برام روشده مردایی ک دیدم یکی از یکی بدتر 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محبت منو جاریم با حسادت و بدگفتن جلومادرشوهرم جواب میده

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
بخدا. تازه ۴دفعه ایین نامه رد شده. بی سوادی امتحان میده  مادر شوهرمه دیگه  تو عروسیا میگ ...

واقعا 🤔چقدر حسود ، خدا بهت صبر بده ، ولی من جای تو باشم یه کم سر به سرش میزارم روحیه ام عوض بشه ، کارای عجیب تینیجری بکن ببین اون هم انجام میده 😂😂🤣🤣🤣

بخدا. تازه ۴دفعه ایین نامه رد شده. بی سوادی امتحان میده  مادر شوهرمه دیگه  تو عروسیا میگ ...

خوب که مادرشوهر بروز

من این جور ادمی خوش میاد

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
خوب که مادرشوهر بروز من این جور ادمی خوش میاد

ب روز خوبه. حسادت خوب نیست 

اینکه ی زن جای مادرت بخواد مث تو باشه خوب نیس

اینکه بگه مگه فلانی چند سال از من بچه تره خوب نیس 

من ۲۵سالمه 

ایشون ۵۶

میتونست تو سن ۲۵سالگیش اینکارا بکنه. موقعیتش نداشته الان میخواد بکنه بسم الله. چرا باید موهاش همرنگ من کنه. لباسش همرنگ و هم مدل من 

اگت جاری یا خواهر شوهر بود یه چیزی