2777
2789

خانوما بچم وزن نمیگرفت بردم ازمایش کامل خاهرشوهرم پرستاره جوابشو خونده گفت تستای کبدیش بالاست ینی چی؟دارم از دلشوره میمیرم جواب درستی بهم نمیده عکس آزمایششو ندارم

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تست های کبدی خودشون چندین نوع مختلفن، کدومش بالابود،بچتن با چ علایمی رفته؟؟وزنش؟سنش؟؟

هیچی فقط وزن نمیگرف 5ماهو8روز6600وزن تولد2600

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
خب تست های کبدی خودشون چندین نوع مختلفن، کدومش بالابود،بچتن با چ علایمی رفته؟؟وزنش؟سنش؟؟

به چی مربوط میشه تستای کبدی ینی کبدش مشکل داره؟؟

مدفوعش موردی نداره،زری،کهیر؟خارش بدن؟؟

نه عادیه نداره هیچکدوم

مدفوعش موردی نداره،زری،کهیر؟خارش بدن؟؟

ببخشید یه سوال دارم من شب قبل از ازمایش به بچم کره دادم بخوره که شکمش کار کنه میشه بخاطر همون باشه که آنزیم کبدش بالاعه؟

ببخشید یه سوال دارم من شب قبل از ازمایش به بچم کره دادم بخوره که شکمش کار کنه میشه بخاطر همون باشه ک ...

من بعید بدونم.بالا باشه با این علایم.وشرح.حالتون،احتمال میدم بهتون اشتباه گفتن. اگ.عکس ازمایشو.دارین بفرستین

کاربراقا...
من بعید بدونم.بالا باشه با این علایم.وشرح.حالتون،احتمال میدم بهتون اشتباه گفتن. اگ.عکس ازمایشو.دارین ...

برام نفرستاد قراره شنبه ببرم دکتر ممنونم از کمکتون لطف کردید♥