2777
2789

چ شیفتی چه کار

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار در بیمارستان.....شیفت چرخشی

خب خیلیم عالی.شیفتایی ک عصر و شبی روزش کاراتو کن غذای همسرتو بذار.من همیشه عصر و شبم.شباییم ک خونه ام شاممو شب میذارم تا وقتی بیدارم اماده شه ک صبح ب وارای دیگم برسم.موفق باشی جانم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

با بچه واسم سخت بود استعفا دادم

ولی اگر بچه نداری راحت تری

من از شب قبل غذامو درست میکردم

آخر هفته ها که خونه بودم حسابی خونه رو تمیز میکردم

در طول هفته هم هر چی استفاده میکردم میذاشتم سرجاش که بهم ریخته نشه

خودت شغلت چیه عزیزم

منم کادر درمانم