2821
2789
عنوان

معتاد گوشی شدم کممممک

76 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها.من بیشتر اوقات خونه تنهام دور وبرمونم خیلی فامیل نیستند که باهاشون رفت وآمد کنم وخانه دار هستم بعد کارهای خونه دیگه بیکارم وصبح بعد صبحانه وبعد نهار وبعد شام کلا سرم تو گوشی واینترنت حالا به غیر از هزینش واقعا خسته شدم دستم درد میکنه وچشامم گاهی درد میکنه من کلا گوشی دوست دارم اما میخام حداقل دوسه ساعت تو روز باشه نه اینقد😬.البته بگم وقتایی که دورم شلوغه خیلی کمتر از اینه.تجربه ی مشابه دارین.لطفا راهنمای کنید🙏

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زبان چیزی بخون،خودتو با کارای دیگه سرگرم کن،وقتی بیکار باشی مجبوری بری توی گوشی

آره همین بیکاری باعثش شده ولی دست خودم نیست همش بای گوشیم پیشم باشه وباهاش ور برم.ولی به قول شما باید یه چیزی یاد بگیرم از بیکاری در ام😔🌹

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
به خودت برس ورزش کن ماسک بذار پیاده روی کن غذا یا کیک یا دسر جدید یاد بگیر خودتو باید سرگرم کنی کاش ...

آره منم میگم باید یکاری بکنم.اما باور کن بیکاری اصلا خوب نیست اینقدر بیکارم گاهی که وقتی خونه ی مامانم یا مادر شوهرم میرم حال کار کردن ندارم.🌹

سعی کن،کم کم عادت میکنی نشدنی نیست

امیدوارم ممنون

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز