سلام ما قرار بود چند روز دیگه بیایم زیارت ولی گفتن ک دوباره راهها بستس؟
درسته؟
و اینکه واقعا تو شهرتون اگه ماشین غیر بومی عبور و مرور کنه جریمه میشیم؟
حتی سمت شاندیز و طرقبه ک داخل شهر نیست؟؟
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
اره راه ها بسته ست. فکر میکنم شهرهای اطراف یکی حساب میشه. اگه خیلی مایلین بیاین با هواپیما و قطار بیاین. ولی به نظر من صبر کنین تا راه باز بشه با وسیله خودتون بیاین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
تاجايى که من ميدونم رفت و آمد براى خودمونم محدود ميشه
ممنون
اره راه ها بسته ست. فکر میکنم شهرهای اطراف یکی حساب میشه. اگه خیلی مایلین بیاین با هواپیما و قطار بی ...
آره خیلی دوست دارم بیام دو ساله نیومدم دوست دارم میام بتونم راحت رفت و آمد کنم هرچند هتل رو بیرون شهر رزرو میکنم ولی کلا دوست دارم با وسیله شخصی رفت و آمد کنم راحت باشم