2777
2789
عنوان

دعانویس یهودی یا دعانویس خوب

39758 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها مشکلی برام پیش اومده برا ازدواج خانواده هامون راضی نیستن دنبال ی دعانویس یهودیم که بتونه طلسم خوب بده چون تعریفاشونو خیلی شنیدم خاهشا بدون تبلیغ و کلاه برداری معرفی کنین اگه سراغ دارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا خیلیها میشناسن اما نمیان معرفی کنن اما کلاهبردار و از این بدرد نخورها تا دلت بخاد میان معرفی میکنن ؛منم خیلی وقته دنبالشم اگه پیدا کردی به منم بگو ممنون

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

درخواست دادم قبول کنین

شما میشناسید به منم معرفی کنید برید تو تاپیکهام میبینید منم چندوقته دنبالشم اما کسی معرفی نکرد یکی دوتا هم معرفی کردن فقط پولکی بودند 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

چقد بود قیمتاشون؟؟ 

دومیلیون یکیش یکیش هم گفت ۸۰۰ گفتم بزارید حضوری بیام گفتند نمیشه فهمیدم کلاهبردارن وگرنه آدم نشناخته چطور میشه اعتماد کنه پول بریزه بعد از کجا معلوم اصلا دعانویس باشند 

دومیلیون یکیش یکیش هم گفت ۸۰۰ گفتم بزارید حضوری بیام گفتند نمیشه فهمیدم کلاهبردارن وگرنه آدم نشناخته ...

اینم هست خب ولی دعانویس های یهودی قیمت طلسماشون کلا بالاست من یکیو میشناسم 5ملیون میگیره

اینم هست خب ولی دعانویس های یهودی قیمت طلسماشون کلا بالاست من یکیو میشناسم 5ملیون میگیره

خب حضوری باشه کارش خوب باشه فرق داره تلفنی آدم چطوری بیاد اینهمه پول بریزه ندیده ونشناخته

کجاس ؟همین دعانویس یهودی