2777
2789
عنوان

دعانویس یهودی یا دعانویس خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 39758 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری

ببین دعایی که خداشناسان واز عارفان برات بنویسن همیشه دوام داره چون خواست خدا پشتشه ..این افراد انگشت شماراند خیلی خیلی کمیاب اصلا یه قرون هم نمی گیرند این دعا ها برکته ولی اون مقوله ای که شما دنبالشی اولا بیشترشون این کاره نیست اصلا هم مجازی اعتماد نکن این توصیه من اگر هم باشند چندان خوب نیست

مادره من یه همسایه دارن الان بیست سالی هست سيده دعا مينويسه روزانه کلی آدم میاد برای دعانوشتن. بیست هزارميگيره فقط هم تلفنی هم حضوری انجام میده ایلیا از شهرهای مختلف میان کادو میخرن براش چون مشکلشون حل شده.قم هست. ولی تلفنشو ندارم خیلی خوبه. 

من زندگیم ب مو بند بود . چهل روز قهربودم بعد رفتم پیش این چون می دیدم خيليا میان پیش اش منم گفتم برم امتحان کنم سه روز بعد شوهرم اومد دنبالم ب طور باورنکردنی درصورتی ک تصمیم شوهرم طلاق بود ب شدت هم رو تصمیم اش بود ولی خب خیلی سریع اتفاق افتاد اومد دم خونه امون

ادرسش کرج چهار طالقانی کوچه دکترحسابی هست برج قائم  Fatemeh_mb50 از این پیج قبل رفتن باید نوبت ...

سلام نی نی یار ایشون هرچی شما کاربریشون میبندین میان این خانوم رو معرفی میکنن این خانوم‌خودشون هستن دوستای من ازشون ب پلیس شکایت کردن لطفاگاربرشون ببندبن

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

❤گرنگه دارمن آن است که من میدانم...شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد...❤