2777
2789
عنوان

خانوماا تهدیدم کرد

217 بازدید | 27 پست

تو اون تاپیکم گفتم ک تو انستا ب یه کاربری پیام دادم ک پیچ یکیو هک کنم ازم ۶۵گرفت و گفت یا200دیگه بفرستی یا همه چیو بهش بگم حالا این مهم نیس ...من از کارت یکی از فامیلامون براش پول فرستادم حالا رفته اسم اون بنده خدارو در اورده و تو تل بهش پیام داده نمیدونم چیا گفتم حالا من چکار کنم ...میدونم کارم اشتباهه ولی غلط کردم 

با افتخارهم سیدم هم عربم😗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نترس اروم باش

چی به فامیلتون گفته؟

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

پلیس فتا 

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
الان نگفت درباره خربزه و لرز حرف بزنید خودشم فهمیده کارش غلطه فقط کمک خواست.....

هرچی سرش بیاد حقشه چون میخواسته وارد حریم خصوصی دیگران بشه

لطفا دعا کنین قلب نی نیم سالم باشه
:/ از رو شماره کارت شماره تلفن درآورده😂 زندگیتونو سر این مزخرفات از هم نپاشید. آدم بی ریشه توی صحر ...

دقیقا  من هر وقت از ذهنم میگذره  که بخام یکیو امتحان کنم یا هک کنم فرض به این میگیرم که طرف هم تو امتحان رد شده و پا داده هم هک شدنش نتیجش این بوده که با همه بوده اصلا اگر به جایی برسیم ک شک بیاد ادم باید تموم کنه بره

تو چِه دانی سِرِّ جَهانی مَن زِ آنَم و تو بیرون اَز آنی...
دقیقا  من هر وقت از ذهنم میگذره  که بخام یکیو امتحان کنم یا هک کنم فرض به این میگیرم که طر ...

والا مگه دنیا و آدماش چقدر ارزش دارن که بخوای الکی اعصابتم خرد شه اونم سر یه سری آدمای انسان نما..گور پدرشون بذار برن هرجا لیاقتشونه

سرگرم خودت_عاشق احوال *خودت* باش♡.