2777
2789

بچه ها این بیماری خیلی وحشتناکه تو هند که در حال گسترش تو تهران هم مواردی دیده شده،من از نزدیک این بیماریو لمس کردم و دیدم آدم داغون میکنه،مادر من به خاطر دیابتی که داشت سیستم ایمنیش ضعیف بود و دچار این بیماری شد و به رحمت خدا رفت،اگه اطرافتون بیماران بهبود یافته از کرونا با سیستم ایمنی ضعیف دارید مراقبشون باشید تقویتشون کنید،از مصرف آمپول دگزا متازون و کرتون ها، بیش از حد خودداری کنن، نحوه درمان این بیماری خیلی سخته و پرهزینه،اصلا راه درمان قطعی نداره مگر در مراحل اولیه که زود آدم بفهمه،این تاپیک صرفا برای اطلاع رسانی بود🙏🙏کرونا رو سرسری نگیریم عوارض وحشتناکی داره،اگه از نزدیک این بیماری دیده باشید میفهمید چی میگم،صد رحمت به خود کرونا،تنها راه دوری از این مریضی تقویت سیستم ایمنی بدن هست،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قارچ سیاه چیه

جدیدا یکی از عوارض بعد بهبودی کروناست،فقطم به خاطر ایمنی ضعیف به وجود میاد،تو هند درحال گسترش در ایران دیده شده،واگیر دار نیست،این عفونت از طریق بینی و دهان وارد سینوس ها و ریه میشه شروع به تخریب بافت ها میکنه مثل کپک میمونه و با جراحی های متعدد باید این بافت های خراب از بدن خارج کنن، به سرعت گسترش پیدا میکنه به چشم و مغز قلب همه اعضا آسیب میزنه و در نهایت میکشه،

بله میشناسم پرستارم یک بیمار داشتیم همش میبردیم اتاق عمل با وانکومایسین میشتن توی بینیشو ولی خوب شد اما خیلی سخت

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
بله میشناسم پرستارم یک بیمار داشتیم همش میبردیم اتاق عمل با وانکومایسین میشتن توی بینیشو ولی خوب شد ...

متاسفانه این بیماریو به خاطر نادر بودنش،دیر تشخیص دادن،و همون شب اول تو بیمارستان مادرم هوشیاریش خیلی کم شد،نصف بدنش فلج شده بود،چشمش کامل تخلیه کردن اصلا وحشتناک بود،من دیگه هیچ وقت اون آدم سابق نشدم،دکتر میگفت صد رحمت به سرطان،

متاسفانه این بیماریو به خاطر نادر بودنش،دیر تشخیص دادن،و همون شب اول تو بیمارستان مادرم هوشیاریش خیل ...

😨😨😨😨 خدا رحمت کنه مادرتون!  وای چقدر سخت و وحشتناک!!!!!

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم
😨😨😨😨 خدا رحمت کنه مادرتون!  وای چقدر سخت و وحشتناک!!!!!

ممنون عزیزم،اگه زودتر تشخیص میدادن شاید خوب میشد ولی حیف،آخه اول چند روز درد داشت،بعد کم کم نصف صورتش فلج شد گفتن فلج بل یا سکته کرده،چندتا دکتر بردیم تشخیص ندادن اخرش بیمارستان فهمید،یکماه زجر کشید الهی بمیرم😔

ممنون عزیزم،اگه زودتر تشخیص میدادن شاید خوب میشد ولی حیف،آخه اول چند روز درد داشت،بعد کم کم نصف صورت ...

خدا رحمتشون کنه!  واقعا سخته آدم دچار یه بیماری نادر بشه!!!!!😔😔😔

خدا به شما هم صبر و آرامش بدهد! 

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم