2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اپلیکشن  بلد  را دان کن 

موقعیت فعلیت را توش بزن و ادرسی را ک میخایی بری وارد کن  مسیر را دقیییییق نشون میده

.

یا از اولین ایستگاه پلیس  نزدیکت بپرس 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊

این ادرس کاملش این

• بلوار اشرفی اصفهانی - نرسیده به پل اتوبان همت - خیابان شهید قموشی - خیابان بهار - دانشگاه علم و فرهنگ- طبقه ششم
  • 09374809346
  • مطمینی اصفهان؟؟؟
❤❤❤روياها نتيجه ميليون ها انتخاب اندميلياردها شكستو تعداد كمى موفقيت ...شجاع باش و روياهاتو دنبال كن

دانشگاه علمی کاربردیه درسته ؟ دیدم سمت خیایان غرضی و کاوه هست تو مپ اگر شماره تماس دانشگاه را داری زنگ بزن بهشون بگو آدرس درست تر بدن و بپرس نزدیک بلوار کاوهذهستید اگر گفت آره از مردم بپرس چجوری برم کاوه . باز از اونجا آدرس بگیر . منم اون سمتو درست بلد نیستم راهنمایی کنم 

وای نکنه بنده خدا اون کلمه اشرفی اصفهانی را دیده اومده اصفهان 😬

امیدوارم اینجور نباشه😑

❤❤❤روياها نتيجه ميليون ها انتخاب اندميلياردها شكستو تعداد كمى موفقيت ...شجاع باش و روياهاتو دنبال كن