2777
2789

سلام

میشه بگین چیا نباید بخوریم تو بارداری ؟

خسته شدم انقد سرچ کردم برا هرچیزی، تک تک‌چیزایی ک تو غذا هست حتی ادویه هاشو‌ سرچ میکنم بد نباشه

میشه از تجربه هاتون بگین لطفا ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت نگیر عزیزم فقط اینایی ک میگم رو نخور 

دم کرده زعفران غلیظ

دمنوش هایی که گرمن مث پونه و زیره و ...

جگر 

هویج زیادی هم خوب نیس ، به اندازه بخور 

تو ماه های بالاتر فلفل و ادویه زیاد نخور که سوزش معده نگیری

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭
من جز گرمی جات و فلفل و جگر همه چی میخورم البته اگ اشتها داشته باشم ک ندارمم زیاد

ممنون عزیزم

اتفاقا صبح همسرم جگر‌ پخت من نخوردم چون خوندم بده

بادمجونم گرمیه ولی نمیدونم یکم داخل خورش بخورم یا نه

من کلا غذاهام بدون ادویه شده فقط یکم نمک 🤦‍♀️🤦‍♀️

ممنون عزیزم اتفاقا صبح همسرم جگر‌ پخت من نخوردم چون خوندم بده بادمجونم گرمیه ولی نمیدونم یکم داخل ...

من بادمجون خوردم گلم چیزی نشد 

هرچیزی به اندازش ضرر نداره

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭
سخت نگیر عزیزم فقط اینایی ک میگم رو نخور  دم کرده زعفران غلیظ دمنوش هایی که گرمن مث پونه و ...

ممنون خانومی ❤️ من از الان ادویه رو حذف کزدم چون خیلی پر ادویه و تند میخوردم گفتم یهو ترک کنم بهتره

ممنون عزیزم اتفاقا صبح همسرم جگر‌ پخت من نخوردم چون خوندم بده بادمجونم گرمیه ولی نمیدونم یکم داخل ...

بادمجون بخور ولی ن زیاد. مثلا دو هفته ای ۱۰روزی یبار اشکالی نداره

جگر ولی میگن خوب نیس با همه ی اینا من دوتا لقمه چون هوس کردم خوردم😅 

میوه و ابمیوه طبیعی. مغزیجات زیاد بخور. مغز افتاب گردون خام سرشار از ویتامین دی هس عالیه. گردو و مویز برا هوش بچه عالیه. خرما گاها بخور بچه رو صبور میکنه

ممنون خانومی ❤️ من از الان ادویه رو حذف کزدم چون خیلی پر ادویه و تند میخوردم گفتم یهو ترک کنم بهتره

کامل حذف نکن ، میتونی بخوری ولی خیلی زیاد نباشه 

راستی سوسیس ، کالباس ، فست فود ،کنسرو ، چیپس ، پفک

اینا هم نخوری بهتره ، هرچند خودم خوردم ولی توصیه نمیکنم کسی بخوره ، هرچی غذا سالم تر بهتر 

بادمجون بخور ولی ن زیاد. مثلا دو هفته ای ۱۰روزی یبار اشکالی نداره جگر ولی میگن خوب نیس با همه ی این ...

وای مویز خیلی دوست دارم میترسیدم بخورم چون گرمیه

جگر از قبل فقط کبابی دوست داشتم برا همین هوس نکردم 🤭🤭

کامل حذف نکن ، میتونی بخوری ولی خیلی زیاد نباشه  راستی سوسیس ، کالباس ، فست فود ،کنسرو ، چیپس ...

زیاد فست فودی نیستم خدارو شکر 

دیشب گفتم برام چیپس و پفک بیاره همسرم نیاورد 🤦‍♀️😁 اصلا نمیزاره بخورم میگه ضرر داره

ممنون عزیزم ، یه ذره پس هوس کنم بخورم، خرما میخورین ؟ خرما هم گرمیه

خرما تو بارداری خیلی خوبه خیلی 

ولی تعدادش فرد باشه که قندت نره بالا

زیاد فست فودی نیستم خدارو شکر  دیشب گفتم برام چیپس و پفک بیاره همسرم نیاورد 🤦‍♀️😁 اصلا نمیزا ...

نه عیب نداره گاهی بخوری ولی زیاده روی نکن 

من کلی پفک خوردم کلیییی ها 

ولی خب کمخونیم بیشتر شد ،،قطعش کردم