2777
2789

من همیشه ضربه خوردم بخاطر محبت های بی جام به ادمای بی لیاقت مثه خواهرم مثلا اگه صبح بیدار میشیم واسه خودم چای میریزم برا اونم میریزم میبرم ولی اون حتی صبح ها منو بیدار هم نمیکنه(ما هر دو دانشجو ایم درس میخونیم و ایشون از من بزرگ تره) من هر چیزی میخوام برا خودم درست کنم از اون میپرسم یا هرچیزی میخوام بخرم تویه هرچیزی که باشه از اون هم میپرسم ولی اون اصن اینجوری نیست میدونید از این ناراحت میشم که لیاقت خوبیامو نداره مثلا میدونست من تخم مرغ نیم پز نمیخورم بابام داشت سرخ میکرد صبحانه بخوریم گفت نیم پز درست کن در صورتی که میدونه من نمیخورم

انگار اصلا به ادمای دو رو برش اهمیت نمیده و فقط براش مهمه خودش چی میخواد

بحث تخم مرغ یا یه لیوان چای نیست بحث اینه که ارزش قائل نمیشه برام و وقتی هم مثلا میگم میگه حالا مردی مثلت یه لیوان چای اوردی برام؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مث خودش باش

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
ایول به خاهرت تو‌هم ازش یاد بگیر

گربه صفت بودنو یاد بگیره ازش؟

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

اگه بگم حساسی ناراحت میشی 🤔شاید نوع جبران کردنا با هم فرق کنه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

عزیزم اصلا دیگه بهش نگو که من فلان کارو کردم و تو نمیکنی و اینا(چون گفتی و اثری نداشته)

از این به بعد روشتو عوض کن، که دوتا احتمال داره یا یه کم تغییر میکنه یا بازم طبق روال قبلی هست

تسبیحت کو📿یه صلوات مهمونم کن بیکار نمون   👈حاجتی کوچک از خدای بزرگ دارم..برا حاجت روا شدنم صلوات میفرستید☺🌹صلوات فرستادید بگید منم براتون بفرستم.🍀
تو هم مثل خودش رفتار کن باهاش

وقتی مثه خودش میشم مثلا صبح بیدارش نمیکنم باورت میشه قهر میکنه بعد میگم چته مگه تو منو بیدار میکنی بعد در جوابم میگه پس مثه اینکه خیلی میسوزی من بیدارت نمیکنم 

یعنی رفتارش باهات سرده؟  خب اون بزرگتره دیگه خودشو میگیره برات  ببین مشکلش با تو چیه&nbs ...

من کاری نکردم که بخواد ناراحت باشه من وظیفم نیست با اون مهربون باشم چون تو یه خونه ایم مجبورم باش بسازم حقم نیست این رفتارا

وقتی مثه خودش میشم مثلا صبح بیدارش نمیکنم باورت میشه قهر میکنه بعد میگم چته مگه تو منو بیدار میکنی ب ...

محبت زیاد کردی شده لطف

بزار قهر کنه دایورت کن ب ی ورت

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️