2777
2789

سلام دوستان گرامی 🤗

بر طبق روایات دعای دیگران در حق ما از دعای خود ما در حق ما موثرتر است . روایات زیادی در این‌خصوص داریم که به ذکر چندتا از اونها میپردازیم .

از پیامبراکرم (صلوات الله علیه و آله) نقل است که حضرت فرمودند: 

اگر کسی برای مۆمنین و مۆمنات طلب مغفرت کند، خداوند به عدد هر مۆمنی که از هنگام خلقت آدم تا قیامت خلق می‏کند، برای او سه چیز در نظر می‏گیرد؛ برایش حسنه می‌نویسد و از گناهانش می‌کاهد و بر مقامش می‏افزاید.

درروایتی از امام صادق (علیه‌السّلام) آمده است : اگر شخصی در پشت سر برادر مؤمنش برای او دعا کند، ، از عرش ندا می شود : برای تو صدهزار برابر مثل او است ( صد هزار برابر برای تو است) این در حالی است که اگر برای خودش دعا می کرد، فقط به اندازه همان یک دعایش به او داده می شد. پس دعای تضمین شده ای که صدهزار برابر آن داده می شود بهتر است از دعایی( که شخص برای خودش میکند و) معلوم نیست مستجاب بشود یا نشود. 

((( به نقل از کتاب « من لا یحضره الفقیه » تالیف عالم بزرگوار. شیخ صدوق  که از کتب اربعه  که از معتبرترین منابع اصلی حدیث در شیعه هست   ج۲ ص ۲۱۲ )))

امام صادق ع میفرمایند : کسی که پیش از خود برای چهل نفر برادر مؤمن دعا کند دعای او هم درباره آنان و هم برای خودش مستجاب می گردد.

این مطلب را هم امام صادق (ع) فرمودند:
دعای مؤمن در حق برادر دینی غایب خود مستجاب می شود و باعث زیاد شدن روزی و دفع ناگواری ها خواهد بود.

امام باقر (علیه السلام): سریعترین دعا برای اجابت دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته‌ای که بر او گمارده شده، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دوبرابرش.

و جمله ی معروف حضرت زهرا (س): 

الجار ثم الدار....

اول برای همسایه دعا میکردند و بعد برای خودشون و خانوادشون🌺🌺🌺🌺

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

داغونم 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داغونم 

خدا نکنه عزیزم‌

مگه شما هنوز درگیرید ؟

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
خدا نکنه عزیزم‌ مگه شما هنوز درگیرید ؟

درگیر چی

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
درگیر چی

بیماریتون که مربوط به دستگاه‌گوارشتون بود 

بیماریتون که مربوط به دستگاه‌گوارشتون بود 

بهترم شکر خدا خیبی بهتر  ولی  یک هفتس دوباره   رومخه

بهترم شکر خدا خیبی بهتر  ولی  یک هفتس دوباره   رومخه

از ته دلم براتون دعا میکنم 

انشالله بزودی بهبود حاصل میشه 🙏🌺

سلام عزیزم خوبی

خانمی شما تو یه تاپیک گفته بودین دعای محبت با فلفل سیاه انجام دادین د نتیجه گرفتین میشه ساعت و روز انجام دعارو هم بگین؟

خیلی نیاز دارم🥺

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد
سلام عزیزم خوبی خانمی شما تو یه تاپیک گفته بودین دعای محبت با فلفل سیاه انجام دادین د نتیجه گرفتین ...

سلام عزیزم 

دعا و ساعت خاصی فک نکنم داشته باشه

سلام عزیزم 

دعا و ساعت خاصی فک نکنم داشته باشه

ولی در کل برای نگه داشتن و جلب محبت کسی خیلی بزور و ضرب متوسل نشید شاید با یه دعای خیلی قوی مثل این برگرده ولی بعد از مدتی دوباره سرد بشه 

در کل تلاش بکنید دعا هم بکنید ولی نه بیش از حد

اینا رو‌که میگم همش نظر و تجربه شخصی منه ها  بحساب دین و این چیزا نزارید

بهتره دعای معمولی بخونی و در رفتارتون هم با نظر و مشورت اشخاص عاقل یا بررسی اخلاقیات طرفتون با شناختی که ازش دارید  نغییرات لازم رو انجام بدین 

شاید در موارد خاصی اصلن لازم باشه بجای محبت زیادی؛ باید بی محلی کنی یا ....

سلام عزیزم خوبی خانمی شما تو یه تاپیک گفته بودین دعای محبت با فلفل سیاه انجام دادین د نتیجه گرفتین ...

پست قبلیمو بخون

پست قبلیمو بخون

دستت دردنکنه

خودتون تو چند وقت جواب گرفتید؟

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد

سلام عزیزم من ب کمک شما احتیاج دارم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂