2777
2789
عنوان

خانمایی که تابستون زایمان کردین

903 بازدید | 24 پست

میخوام ساک بچه رو اماده کنم اول تیرانشاالله به دنیا میاد میخواستم بدونم قنداق فرنگی و پتو هم‌ لازمه؟ اخه هوا که خیلی گرمه ..نمیدونم‌ چی بزارم‌ بعد اینکه تو گرما ادم همش عرق میکنه همون لحظه هم‌که رفته باشی حمام یک ساعت بعد باز همونه بنظرتون زایمان اول تابستون‌ خیلی سخته از سختیهاش بگین که چه چیزش بده من مثلا میترسم‌ بچه با باد کولر سرما بخوره ..به نظرم خیلی سخت میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی سخته ،خدا به دادت برسه 

باید گن ببندی اگه هرروز خودت دوش نگیری تو خونه ی بدون کولر با بچه بخار پز میشی، من بچه ام نارس بود  کولر روشن. نمی‌کردیم، من خونه ی مادرشوهرم بودم مجبور بودم پوشیده باشم بخاطر برادر شوهرام، تمام تنم جوش جوشی شده بود😣😣😣 

با خجالت میرفتم خونشون حمام میکردم

بچه همش گریه میکرد  نمیتونستم بخوابم ،خودم پره اکلامپسی بودم ،87 کیلو وزنم شده بود، از ریخت افتاده بودم، ییبلام و ابروهام دراومده بود وقت نداشتم به خودم برسم

ولی گذشت، افسرده شده بودم که حالا که میبینم ، میبینم حق داشتم افسرده بشم. 

🌿 

سعی کن بعد زایمانت تو خونه ی خودت باشی بقیه بیان پیشت

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
منم مثل شما فکرم مشغوله این مسائله .من خودم توی گرما کلافه و عصبی میشم و از طرفی میترسم برای بچه کول ...

ما خونمون هم خیلی بدجوره یه تیکه اس اون اتاق جدا هم که هست گرمه این طرف سرده ..بعد اینکه یه مشکل دیگه که دارم‌با جک و جونوره پشه و این چیزا ..دیگه تو تابستون که میدونید همه جونورا میان‌بیرون‌ 

اره خیلی سخته ،خدا به دادت برسه  باید گن ببندی اگه هرروز خودت دوش نگیری تو خونه ی بدون کولر با ...

وای من اصلا هیجا جز خونه خودم راحت نیستم حتی با تمام سختی هاش ...مامانم میگه بریم خونه خودمون من حتی خونه مامانم هم راحت نیستم شما حتما سز بودی گن نمیتونستی ببندی اره ؟

ن گلم از همون اول عادت بده بچتو فقط مستقیم جلو کولر نخابون منم ۱۹خرداد زایمان کردم خدایی چون بشدت گر ...

وای پس ترسم بی مورد نیست ..قنداق فرنگی بردین شما هم ؟بچه گرمش نشد

عزیزم نباید بچه رو تو گرما بذاری خدایی نکرده زردیش میره بالا بعدم من دخترم رکابی تنش بود کولرم روشن بود مشکلیم پیش نیومد تا وقتیم شیر مادر میخورن سرما نمیخورن نترس توروخدا تو گرما آب پزش نکن خودتم هروز دوش بگیر 

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود......
وای من اصلا هیجا جز خونه خودم راحت نیستم حتی با تمام سختی هاش ...مامانم میگه بریم خونه خودمون من حتی ...

من سز شدم بخاطر پره اکلامپسی ،گن هم بستم، ده روز بعد زایمان

اره بشین خونه ی خودت منم خونه ی مادرم راحت نبودم 

مخصوصا که مادرم حتی به خودش زحمت نداده بود از یه خونه ی سه خوابه حداقل یه اتاق رو برام درست مرتب کنه ، همه چی تو دهن هم بود، من از شرمندگی مادرشوهرم چند شب می‌اومدم پیش مامانم با اون وضعیت افتضاح، بچه ام نارس بود، خیلی میترسیدم وقتی میخوابم بلایی سرش بیاد 

مامانمم که ماشاءالله 

روزای بدی بود   سر دومی حتما یه پرستاری چیزی میگیرم مادرشوهرم خیلی از مامان خودم بهتر کمکم کرد اما خجالت میکشیدم 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

قنداق فرنگی ازینا که جنسش نخیه بگیر نازکه و زیاد گرم نیست بعد میتونی راحت تر بچتو بغل کنی یا آغوشی ببر به جای قنداق من که برا بچم نه اغوشی بردم نه قنداق یه پتو نازک بود با همون اوردمش خونه تو بغل خودم

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود......
ما خونمون هم خیلی بدجوره یه تیکه اس اون اتاق جدا هم که هست گرمه این طرف سرده ..بعد اینکه یه مشکل دیگ ...

من گفتم توی اتاق خواب میزارم ولی در اتاق رو باز میزارم که باد کولر از هال بیاد غیرمستقیم. 

واسه این حشره و اینا هم دیگه یا روی تخت خوابن یا توی گهواره .پشه بند هم که روشون هست  .مشکلی پیش نمیاد .

۹/۹/۹۹ انشالله صدای قلب تو دلیمو میشنوم😍